h Dolar 32,2806 % 0.02
h Euro 34,6985 % 0.02
h Sterlin 40,3414 % -0.12
h Altın (Gr) 2.394,16 %-0,24
h BIST100 10.336,50 %0,68
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Türkiye Diyanet Vakfı, burs başvurularının 15 Ocak tarihinde başlayacağını duyurdu.

Türkiye Diyanet Vakfı, burs başvurularının 15 Ocak tarihinde başlayacağını duyurdu.

Türkiye Diyanet Vakfı, Türkiye'de eğitim görmek isteyen uluslararası öğrencilere burs imkanı sunuyor. Uluslararası Anadolu İmam Hatip Liseleri ve İlahiyat Fakülteleri'ne başvuru süreci başladı. Başvurular, 15 Ocak - 29 Şubat 2024 tarihleri arasında çevrim içi olarak yapılacak. Türkiye Diyanet Vakfı, bugüne kadar 10 bin 755 öğrenciye burs vererek ülkelerine dönmelerini sağladı.

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), Türkiye’de eğitim görmek isteyen öğrencilere başvurularını çevrimiçi olarak almaya başlayacak. TDV’nin Uluslararası Burs Programları çerçevesinde yer alan “Uluslararası Anadolu İmam Hatip Lisesi”, “Uluslararası İlahiyat Lisans” ve “Uluslararası İlahiyat Lisansüstü” programlarına başvuruda bulunmak isteyen lise, lisans ve lisansüstü öğrenciler, 15 Ocak tarihinden itibaren online olarak başvurabilecek. Milli Eğitim Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde yürütülen bu programla, Türkiye’ye yurt dışından öğrenci kabul edilecek ve Uluslararası Anadolu İmam Hatip Liseleri ile İlahiyat Fakülteleri’nde eğitim-öğretim dönemi başlayacak. Uluslararası öğrencilerin başvuruları 15 Ocak – 29 Şubat 2024 tarihleri arasında çevrimiçi olarak yapılacak. Başvuru ayrıntıları ve süreci, “https://diyanetburslari.tdv.org” adresinde yer alacak. Şu anda TDV bursuyla lise, lisans ve lisansüstü düzeylerde toplam 2.853 öğrenci eğitim hayatına devam etmektedir. Bugüne kadar 10.755 öğrenci bu uluslararası burs programından mezun olarak ülkelerine dönmüştür ve kendi ülkelerinde Türkiye’nin gönüllü tanıtım elçileri olarak faaliyet göstermektedir.

Jandarma okulumda güvenlik önlemleri hakkında bilgilendirme yaptı

Sıradaki haber:

Jandarma okulumda güvenlik önlemleri hakkında bilgilendirme yaptı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.