h Dolar 39,9111 % 0.1
h Euro 47,0490 % 0.1
h Altın (Gr) 4.273,84 %0,35
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • MHP Lideri Bahçeli: “Tabii ki masum şehit kanları unutulmayacak, sorumlular hesap verecek, adalet yerini bulacak.”

MHP Lideri Bahçeli: “Tabii ki masum şehit kanları unutulmayacak, sorumlular hesap verecek, adalet yerini bulacak.”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, şehitlerimizin kanının yerde kalmayacağını ve sorumluların hesap vereceğini söyledi. Bahçeli, sorumluların yargılanacağına dikkat çekerek, adaletin yerini bulacağını ifade etti.

MHP Lideri Bahçeli: “Tabii ki masum şehit kanları unutulmayacak, sorumlular hesap verecek, adalet yerini bulacak.”
0

BEĞENDİM

Vakit.com.tr olarak MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin şu açıklamalarına yer vermek istiyoruz: “Şüphesiz ki temiz şehit kanları yerde bırakılmayacak, hesap sorma süreci ertelenmeyecektir.”

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.