h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Erdoğan: AK Parti, Milleti Sandıktan Sandığa Hatırlayan Bir Parti Olmadı

Erdoğan: AK Parti, Milleti Sandıktan Sandığa Hatırlayan Bir Parti Olmadı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul İlçe Belediye Başkan adaylarının tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, AK Parti'nin milleti sandıktan sandığa hatırlayan bir parti olduğunu vurgulayarak, kendilerini her zaman halkın yanında hissettiklerini belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul İlçe Belediye Başkan adaylarının tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, AK Parti’nin milleti sandıktan sandığa hatırlayan bir parti olduğunu belirtti. Erdoğan, “Biz hiçbir zaman milletimizi unutmadık, her zaman onların yanında olduk” dedi. Bu sözler, AK Parti’nin seçim sürecindeki önemli vurgularından biri oldu. Erdoğan’ın konuşmasıyla birlikte, AK Parti’nin seçmenler üzerindeki etkisinin ve sandıkta hatırlama geleneğinin önemi bir kez daha öne çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Asimilasyona karşı en büyük silahımız, çocuklarımıza ana dillerini, kültürlerini ve medeniyet değerlerini öğretmektir”

Sıradaki haber:

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Asimilasyona karşı en büyük silahımız, çocuklarımıza ana dillerini, kültürlerini ve medeniyet değerlerini öğretmektir”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.