h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ürdün Dışişleri Bakanı Ayman Safadi ile gerçekleştirdiği basın toplantısında, “İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarını güvenlik gerekçesiyle meşrulaştırmaya çalışması kabul edilemez. Güvenliği tehdit altında olan İsrail değil, Filistin ve bölge ülkeleridir” dedi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ürdün Dışişleri Bakanı Ayman Safadi ile gerçekleştirdiği basın toplantısında, “İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarını güvenlik gerekçesiyle meşrulaştırmaya çalışması kabul edilemez. Güvenliği tehdit altında olan İsrail değil, Filistin ve bölge ülkeleridir” dedi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ürdün Dışişleri Bakanı Ayman Safadi ile yaptığı basın toplantısında, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarına karşı çıkarak güvenlik gerekçelerini kabul etmeyeceklerini belirtti. Fidan, İsrail'in güvende olmadığını, asıl tehdidin Filistin ve bölge ülkeleri olduğunu vurguladı.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ürdün Dışişleri Bakanı Ayman Safadi ile düzenlediği basın toplantısında, İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarını güvenlik bahanesiyle meşrulaştırmaya çalışmasının kabul edilemez olduğunu belirtti. Fidan, İsrail’in güvenlik tehdidi altında olmadığını, asıl tehdidin Filistin ve bölge ülkeleri olduğunu vurguladı.

Ürdün Dışişleri Bakanı Ayman Safadi, Gazze Şeridi’ndeki Tehcirin Durdurulmasını İstedi

Sıradaki haber:

Ürdün Dışişleri Bakanı Ayman Safadi, Gazze Şeridi’ndeki Tehcirin Durdurulmasını İstedi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.