h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Seçim Beyannamemizi 30 Ocak’ta Milletin Takdirine Sunacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Seçim Beyannamemizi 30 Ocak’ta Milletin Takdirine Sunacak.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Ocak tarihinde seçim beyannamesini halkın beğenisine sunacaklarını açıkladı. Erdoğan, beyannamenin içeriği hakkında detaylı bilgi vermedi ancak seçim sürecine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaklaşan seçimler öncesinde heyecan verici bir açıklama yaptı. 30 Ocak tarihinde seçim beyannamesini milletin takdirine sunacaklarını duyurdu. Erdoğan’ın bu açıklaması, seçim öncesinde merakla beklenen politika ve vaatlerin neler olacağı konusunda büyük bir ilgi uyandırdı. Seçim beyannamesinin içeriğinin ne olacağı ve milletin tepkisi merakla bekleniyor. Bu göz alıcı açıklama, dikkatleri üzerine çekerken, arama motorlarında büyük bir tıklama potansiyeli sunuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın beyannamesiyle ilgili detaylar, en yeni haberlerle birlikte Vakit.com.tr adresinde sizlerle buluşacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Önümüzdeki Cumartesi gününden itibaren İstanbul’dan başlayarak ilçe adaylarımızın tanıtımını yapacağız.”

Sıradaki haber:

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Önümüzdeki Cumartesi gününden itibaren İstanbul’dan başlayarak ilçe adaylarımızın tanıtımını yapacağız.”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.