h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Hedefimiz AK Parti ve Cumhur İttifakı’nda olan belediyeleri tekrar ezici oranlarla kazanma yanında, muhalefetin elindeki şehirlerimizi gerçek belediyecilikle tanıştırmaktır.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Hedefimiz AK Parti ve Cumhur İttifakı’nda olan belediyeleri tekrar ezici oranlarla kazanma yanında, muhalefetin elindeki şehirlerimizi gerçek belediyecilikle tanıştırmaktır.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, hedeflerinin AK Parti ve Cumhur İttifakı'na ait belediyeleri yeniden ezici bir şekilde kazanmak olduğunu belirtti. Ayrıca, muhalefetin elinde bulunan şehirlerde gerçek belediyecilik anlayışını yaygınlaştırmayı amaçladıklarını vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni şekillenen belediye seçimlerine ilişkin önemli bir açıklama yaptı. Hedeflerinin AK Parti ve Cumhur İttifakı’na ait belediyeleri yeniden ezici bir farkla kazanmak olduğunu belirten Erdoğan, aynı zamanda muhalefetin yönetimindeki şehirleri gerçek belediyecilik anlayışıyla tanıştırmak istediklerini dile getirdi. Bu açıklamalar, seçim öncesinde siyasi arenada büyük bir heyecan yaratmış durumda. Başkanın bu stratejisi, seçmenlerin dikkatini çekecek ve arama motorlarında yüksek tıklama almasını sağlayacak bir başlık seçilmesini gerektiriyor. “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Hedefleri Şaşırttı: AK Parti’yi ve Cumhur İttifakı’ndaki Belediyeleri Ezici Oranlarla Kazanma!” gibi bir başlık, bu amaca hizmet edebilir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Seçim Beyannamemizi 30 Ocak’ta Milletin Takdirine Sunacak.

Sıradaki haber:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Seçim Beyannamemizi 30 Ocak’ta Milletin Takdirine Sunacak.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.