h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • AK Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, “Cumhurbaşkanı ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kararıyla, aday tanıtım toplantımız şehitlerimize saygı göstermek amacıyla bu hafta sonu ertelenmiştir” açıklamasında bulundu.

AK Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, “Cumhurbaşkanı ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kararıyla, aday tanıtım toplantımız şehitlerimize saygı göstermek amacıyla bu hafta sonu ertelenmiştir” açıklamasında bulundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, aday tanıtım toplantısının, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla ertelendiğini açıkladı. Toplantının şehitlerimiz sebebiyle ertelendiği belirtildi.

AK Parti’nin Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü olan Ömer Çelik, yaptığı açıklamada, “Bu hafta sonunda gerçekleştireceğimiz aday tanıtım toplantısının şehitlerimiz nedeniyle, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kararıyla ertelendiğini” belirtti. Bu gelişme, haberimizde sıfırdan özgünleştirilerek sunulmuştur.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun: “Filistin’de son yılların en büyük zulmü ve vahşeti yaşanıyor”

Sıradaki haber:

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun: “Filistin’de son yılların en büyük zulmü ve vahşeti yaşanıyor”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.