h Dolar 39,5851 % -0.32
h Euro 45,6681 % -0.32
h Altın (Gr) 4.322,05 %1,03
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Türkiye uzunca bir süredir hedef ülke. Kazançlarını tehlikede görenlerin hedefinde Türkiye var” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Türkiye uzunca bir süredir hedef ülke. Kazançlarını tehlikede görenlerin hedefinde Türkiye var” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin uzun bir süredir hedef ülke olduğunu belirtti. Kazançlarını tehlikeye sokanların Türkiye'yi hedef aldığını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Türkiye uzunca bir süredir hedef ülke. Kazançlarını tehlikede görenlerin hedefinde Türkiye var” dedi.
0

BEĞENDİM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin uzun bir süredir hedef ülke olduğunu dile getirdi ve kazançlarını tehlikede görenlerin Türkiye’yi hedef aldığını belirtti. Bu açıklamayı yaparken Türkçe olarak şunları söyledi: “Türkiye, son derece önemli bir ülke olmanın yanı sıra birçok kesimin de hedefi haline gelmiştir. Çeşitli çıkarlarını tehlikede hissedenler, Türkiye’yi hedef alarak kendi kazançlarını korumaya çalışmaktadır.”

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.