h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Yeşilyurt, Filistin toplumu için büyük bir dayanışma gösterisi sergiledi

Yeşilyurt, Filistin toplumu için büyük bir dayanışma gösterisi sergiledi

Yeşilyurt Belediyesi, Filistin halkına destek olmak için Hazır Giyim Kurslarıyla kıyafetler dikmeye devam ediyor. Başkan Mehmet Çınar'ın talimatıyla harekete geçen kursiyerler, İsrail'in zulmü altında olan savaş mağdurlarına yardım etmek amacıyla yoğun bir şekilde çalışıyor. Dikilen kıyafetler Filistin'e gönderilmek üzere paketleniyor. Belediye başkanı, kursiyerleri örnek davranışlarından dolayı tebrik ederken, yardım seferberliğinin devam edeceğini belirtiyor. Hedef, Filistinli kardeşlere destek olmak ve onlarla dayanışmayı sürdürmektir.

Yeşilyurt Belediyesi, Filistin halkına destek amacıyla Hazır Giyim Kursları düzenliyor. Yeşilyurt’un yetenekli kadınları, İsrail’in Filistin’deki saldırılarına karşı olanlar için kıyafet dikimi yapmaya devam ediyor. Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın talimatı üzerine, Hazır Giyim Kursu katılımcıları, Filistinli savaş mağdurlarına kıyafet göndermek için yoğun bir şekilde çalışıyor. Usta öğreticilerin gözetiminde hazırlanan kıyafetler, Filistin’e gönderilmek üzere paketleniyor.

Kursiyerler, Filistin halkının haklı mücadelesinde yanlarında olduklarını belirtiyor ve orada bulunan kardeşlere destek olabilmek için dua ettiklerini ve kıyafet dikimi yaptıklarını söylüyorlar. Belediye Başkanı Mehmet Çınar ise Hazır Giyim Kursu katılımcılarını örnek davranışlarından dolayı tebrik ediyor. Geçen haftadan beri Filistin’e yardım seferberliğine devam ettiklerini belirten Çınar, hazır giyim kurslarında dikilen kıyafetleri topladıklarını ve Filistin’e göndereceklerini dile getiriyor. Belediye olarak Filistinli kardeşlerin zulme ve saldırılara karşı verdikleri onurlu mücadelede her zaman yanlarında olduklarını vurguluyorlar. İsrail’in saldırılarını kınıyor ve Gazze’de hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorlar. Bu savaşın bir an önce son bulması ve bölgeye barışın gelmesini temenni ediyorlar.

Hamza Dağ İzmir’de coşkulu bir mesaj veriyor: “İzmir olarak başarabileceğimize inanıyoruz”

Sıradaki haber:

Hamza Dağ İzmir’de coşkulu bir mesaj veriyor: “İzmir olarak başarabileceğimize inanıyoruz”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.