h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Ünlü İş Adamı Seçer: “İlerideki 5 yıl daha da başarılı olacak”

Ünlü İş Adamı Seçer: “İlerideki 5 yıl daha da başarılı olacak”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin'in önemine vurgu yaparak, şehre daha güzel işler geleceğini belirtti. Seçer, Mersin'in farklı noktalarına eşit hizmet götürdüklerini ve halkın memnuniyetinin yüksek olduğunu ifade etti. Ayrımcılığa karşı olduklarını ve herkesin birbirine destek olması gerektiğini söyleyen Seçer, yapılan hizmetlerin vatandaşların daha iyi bir yaşam sürmesine katkı sağladığını belirtti. Seçer, Ramazan ayında da ihtiyaç sahibi ailelere yardım edeceklerini ve tarımsal alanda da destekleri sürdürdüklerini açıkladı. Ayrıca, su sorununu çözmek için çalışmalar yaptıklarını ve ikinci 5 yılda daha fazla hizmetlerin gerçekleştirileceğini söyledi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin’in önemini vurgulayarak, “Biz rahatız. Dolayısıyla sözlerimizi samimi bir şekilde dile getiriyoruz. İkinci 5 yılda daha iyi işler yapacağız” dedi.

Seçer, Köselerli ve Atalar mahallelerini ziyaret ederek halkla bir araya geldi. Burada yaptığı konuşmada Mersin’de her noktaya ve kesime eşit hizmet götürdüklerini belirten Seçer, bu hizmetlerin halk tarafından yüksek memnuniyetle karşılandığını ifade etti. Seçer, “Hepimiz insanız. Mersin göçlerle kurulmuş, büyümüş bir şehir. Biz, ‘Bu Türkmen, bu Alevi, bu Sünni, bu Kürt, bu Türk’ diye ayırdığımız noktada başarıya ulaşamayız. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk bizim liderimizdir, bayrağımız tek vatanımızdır. Atatürk ‘Vatanını en çok seven, vazifesini en iyi yapandır’ demiş. Ben de vazifemi en iyi şekilde yerine getiriyorum” şeklinde konuştu.

“Her şey vatandaşlarımız için” diyen Seçer, yapılan tüm hizmetlerin insanların daha kaliteli ve kolay bir yaşam sürdürmeleri adına gerçekleştirildiğini belirtti. “Biz ayrımcı değiliz, biz kardeşiz. Birbirimizi ayırmayacağız. Başka bir vatanımız yok. Çocuklarımızın gideceği başka bir Türkiye yok. Biz bu ülkeye aitiz, buradayız ve sonsuza kadar burada olacağız. Ayrım yapmadan koruyacağız” dedi.

Seçer, Refakatçi Evi Dosthane projesi hakkında bilgi vererek, merkeze hastane için gelen ve konaklayacak yeri olmayan insanların burada kalabileceklerini hatırlattı. Büyükşehir Belediyesi ile ilgili konularda vatandaşların “Alo 185” numarasından yardım alabileceklerini söyleyen Seçer, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere her yıl olduğu gibi bu yıl da yardım kolisinde bulunacaklarını belirtti.

Yörüklerin yaşadığı dağlık bölgelere hizmet götürdüklerini anlatan Seçer, “Hadi Gel Köyümüze Destek Verelim Projesi” çerçevesinde tarımsal alanda verdikleri destekleri anlattı. “4 yılda toplam 6 bin küçükbaş hayvan dağıttık. Her yıl 100 kilometre sulama borusu dağıttık. Şu ana kadar 300 kilometreye yakın sulama borusu desteği sağladık. Fide ve fidan desteği yaptık. Zeytin ağacı budama makinesi ve hamur yoğurma makinesi desteği gönderdik. Ovaya da sahile hizmetlerimiz oldu” ifadelerini kullandı.

Seçer, bölgedeki bazı mahallelerin Berdan’dan içme suyu alabildiğini bazılarının ise alamadığını söyleyerek, su sorununu çözmek için çalışmalar yaptıklarını müjdeledi. “Pamukluk’u devreye aldığımızda artık tüm Tarsus ovasına Berdan suyunu vereceğiz. Mersin merkezin su ihtiyacının yüzde 85’ini Tarsus’tan karşılıyoruz. Şu anda arıtmanın ihalesine çıkıyoruz. 80 milyon avro, yani 2.5 milyar TL. Bunun 56 milyon avrosunu hibe olarak aldık. Avrupa Bankası tarafından deprem fonu kapsamında verildi” şeklinde konuştu.

Mersin’in önemli bir şehir olduğunu ve Büyükşehir Belediyesinin de önemli bir belediye olduğunu vurgulayan Seçer, “Zengin, güçlü, akıllı, çalışkan personellerimizle her türlü imkanı kullanıyoruz. Biz rahatız. Bu yüzden de samimi şekilde konuşuyoruz. İkinci 5 yılda daha güzel işler yapacağız” dedi. İlk 5 yılda yaşadıkları zorlukları aştıklarını ve şu anda işlerin düzene girdiğini belirten Seçer, “Hükümetlerle sorun yaşamıyoruz. Yüklenici firmalar sözümüzün sağlam olduğunu biliyor. Güzel bir yönetim sergiledik. İkinci 5 yılda hizmetler katlanarak sürecek” şeklinde konuştu.

MHP İl Başkanı Yılmaz: “MHP, Türkiye’nin en güçlü partisidir”

Sıradaki haber:

MHP İl Başkanı Yılmaz: “MHP, Türkiye’nin en güçlü partisidir”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.