h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Turgutlu’da kot farkı bulunan sokakların hızlı ve etkili bir çözümle düzeltilmesi sağlanıyor.

Turgutlu’da kot farkı bulunan sokakların hızlı ve etkili bir çözümle düzeltilmesi sağlanıyor.

Turgutlu Belediyesi, kot farkından dolayı eğilimli yollar üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Derbent ve Ergenekon Mahallesi'nde yapılan beton atma çalışmalarının ardından Selvilitepe Mahallesi'nde de başlanacak. Belediye Başkanı Çetin Akın, merkez ve kırsal mahallelerdeki sorunları çözmek için sürekli çalıştıklarını belirtti.

Turgutlu Belediyesi, merkez ve kırsal mahallelerdeki eğimli yollarda meydana gelen kot farkından dolayı gerekli çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, Derbent ve Ergenekon Mahallesi’nde yapılan beton dökme çalışmalarının ardından Selvilitepe Mahallesi’nde de beton dökme işlemine başlanacak.

Turgutlu Belediyesi, hafta sonunda da çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları incelemeler sonucunda tespit ettikleri noktalarda bakım, onarım, tamirat ve yenileme çalışmaları gerçekleştiriyor. Eğimli yollara sahip olan sokakları kapsayan bu çalışmalar kapsamında, Derbent Mahallesi’nde beton dökme işlemi tamamlandı ve Ergenekon Mahallesi Yalçınlar Sokak’ta çalışmalar devam ediyor. Yalçınlar Sokak’taki çalışmanın tamamlanmasının ardından ise Selvilitepe Mahallesi Irmak ve Girne Sokak’ta beton dökme işlemine başlanacak. Toplamda, 3 bin metrekarelik bir alanda beton dökme işlemi gerçekleştirilecek, bunun bin 600 metrekaresi Ergenekon Mahallesi’nde olacak.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Merkez ve kırsal mahallelerimizde tespit ettiğimiz tüm noktalarda gereken çalışmaları hızlı bir şekilde yapıyoruz. Derbent Mahallesi ve Ergenekon Mahallesi Yalçınlar Sokak’taki eğimli yolda yaşanan sorunları Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizin beton dökme çalışmasıyla çözdük. Yakında Selvilitepe Mahallesi’nde de iki sokaktaki sorunları çözmek için çalışmalara başlayacağız. Şehrimiz için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Yeşilyurt, Filistin toplumu için büyük bir dayanışma gösterisi sergiledi

Sıradaki haber:

Yeşilyurt, Filistin toplumu için büyük bir dayanışma gösterisi sergiledi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.