h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Tokat Belediye Başkanı Eroğlu, “Yeni bir enerjiyle Tokat’ımıza büyük bir canlılık kattık”

Tokat Belediye Başkanı Eroğlu, “Yeni bir enerjiyle Tokat’ımıza büyük bir canlılık kattık”

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, 10 yıllık görev süresince gerçekleştirdiği projeleri sosyal medya hesabından paylaştı. Eroğlu, faaliyetler hakkında bilgiler veren bir video paylaşarak Tokat'a yeni heyecan getirdiklerini vurguladı. Başkan Eroğlu, parklar, spor sahaları ve yeşil alan projeleri ile şehre soluk kazandıklarını belirtti. Ayrıca, 25 bin metrekarelik bir alanda güzel bir şehir parkı oluşturduklarını ifade etti.

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, 10 yıllık görev süresinde birçok hizmeti hayata geçirerek Tokat’a yeni bir soluk getirdi. Eroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla hayata geçirdiği projeleri tanıttı. Gecesini gündüzüne katarak çalışan Başkan Eroğlu, Tokat’ı daha yeşil ve güvenli bir şehir haline getirmenin yanı sıra spora da destek verdi. Şehrin dört bir yanında 150 yeni ve yenilenen parkı hizmete açtı. Parkları modern oyun gruplarıyla donatarak çocuklar için daha güvenli hale getirdi. Ayrıca parklarda güvenlik kameraları ve güneş enerjisiyle çalışan aydınlatma sistemlerini kullanarak hem güvenliği hem de çevreyi korumaya özen gösterdi. Spor alanlarında da önemli yatırımlar yapan Başkan Eroğlu, 30 halı saha ve 40 basketbol sahası yaparak gençlere daha iyi spor imkanları sağladı. Ayrıca her yıl binlerce ağacı toprakla buluşturarak yeşil alanları artırdı. Şehrin en büyük şehir parkını da 25 bin metrekarelik bir alanda oluşturarak vatandaşların keyifli zaman geçirebilecekleri bir mekan yarattı. Başkan Eroğlu, “Gecemiz de Tokat, gündüzümüz de Tokat” diyerek şehre olan sevgisini ve çalışma azmini vurguladı.

Bakan Koca: “Yaralılar 15 adet ambulans ve 45 personel ile hastanelere nakledilmiştir”

Sıradaki haber:

Bakan Koca: “Yaralılar 15 adet ambulans ve 45 personel ile hastanelere nakledilmiştir”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.