h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • TBMM, “Teröre karşı bildiri” tezkeresini kabul etti.

TBMM, “Teröre karşı bildiri” tezkeresini kabul etti.

TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilen "teröre karşı bildiri" tezkeresinde, terörle mücadelenin tavizsiz bir şekilde süreceği ve terörün arkasındaki desteklerin ortadan kaldırılana kadar mücadele edileceği vurgulandı. Ayrıca, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde yaşanan çatışmada 9 askerin şehit olduğu belirtildi. Meclis, şehitlere Allah'tan rahmet dileyerek, terör örgütleri ile mücadeleye devam edileceğini ve uluslararası toplumun teröre karşı tutum sergilemesi gerektiğini ifade etti.

“TBMM Genel Kurulu, “teröre karşı bildiri” başlıklı Meclis Başkanlığı tezkeresini kabul etti. Tezkerede, terörle mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceği ve teröristlerin etkisiz hale getirilene, terör kaynağı kurutulana ve desteklerin ortadan kaldırılana kadar süreceği ifade edildi. Türk milletinin teröre boyun eğmeyeceği vurgulandı.”
“TBMM Genel Kurulu, terör oturumu düzenledi ve “teröre karşı bildiri” başlıklı Meclis Başkanlığı tezkeresi kabul edildi. 12 Ocak 2024 tarihinde Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde gerçekleşen çatışmada 9 kahraman askerimiz şehit oldu. Türkiye’nin terörle mücadelesinin kararlılıkla devam edeceği belirtilerek teröristlere yönelik ağır bedellerin ödeneceği ifade edildi. Türkiye’nin terörle mücadelesine destek beklediği ve çifte standartların sona ermesi gerektiği vurgulandı. Gazi Meclis, mücadeleyi yakından takip etmeye devam edecektir.”

Zelenskiy, Putin’i “vahşi yaratık” olarak nitelendiriyor.

Sıradaki haber:

Zelenskiy, Putin’i “vahşi yaratık” olarak nitelendiriyor.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.