h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Siyasetçiler, gençlerin geleceğini karartarak siyaset kurumunu da olumsuz etkiliyor

Siyasetçiler, gençlerin geleceğini karartarak siyaset kurumunu da olumsuz etkiliyor

Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, gençleri ve anneleri sorumluluğa davet ederek, siyasetin gençlerin geleceğini kararttığını dile getirdi. Başkan Deveci, Atakum'da 450 üniversiteli gençle bir araya gelerek kentle ilgili projeleri ve eleştirileri görüştüklerini belirtti. Siyasetin gençler için mesafeli olduğunu söyleyen Deveci, gençlerin iradelerini ortaya koymaları gerektiğini vurguladı. Başkan ayrıca, Hasan Ali Yücel Gençlik, Bilim ve Sanat Merkezi'nin öğrenciler tarafından yoğun olarak kullanıldığını ve standartlarının yükseltilmesi için çalıştıklarını ifade etti.

Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, gençleri ve anneleri sorumluluk almaya davet ederek, siyaset kurumunun gençlerin geleceğini kararttığını ve ülkenin önünü tıkadığını söyledi. Başkan Deveci, Atakum’un üniversite öğrencileriyle yaklaşık olarak 450 gencin katıldığı toplantıda 13 farklı başlık altında kentle ilgili projeleri ve eleştirileri tartıştığını belirtti. Başkan, gençlerin siyasete ilgi duyduğunu ancak parti siyasetine mesafeli durduklarını ifade etti. Gençlerin öncelikle kendi isteklerinin yerine getirilmesini istediklerini dile getiren Başkan Deveci, siyaset kurumunu eleştirerek gençlerin ve annelerinin sorumluluk almasını istedi. Atakum’da kendilerini göstermeleri gerektiğini vurgulayan Başkan Deveci, gençlerin ve annelerinin partilere ve delegelere “hayır, öyle değil böyle” diyerek iradelerini ortaya koymalarını istedi. Deveci, Türkiye’nin Atakum’u örnek alması gerektiğini sözlerine ekledi.

Hasan Ali Yücel Gençlik, Bilim ve Sanat Merkezi’nin atıl bir yapı iken Atakum’a kazandırıldığını belirten Başkan Deveci, merkezin öğrenciler tarafından yoğun bir şekilde kullanıldığını ifade etti. Deveci, öğrencilerin sabah 08.00’den gece 24.00’e kadar merkezde ders çalıştığını ve merkezin sağladığı imkanları kullandığını belirtti. Kütüphanede 15 bin kitap bulunduğunu ve öğrencilerin akademik ve dijital kitaplardan yararlandıklarını söyleyen Deveci, öğrencilere tanımlanan Genç Ata Kart ile indirimli yemek yiyebildiklerini ve birlikte vakit geçirdiklerini ifade etti. Başkan Deveci, merkezin standartlarını daha da yükseltmek için çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Fatih Mehmet Kocaispir, AK Parti’nin Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak belirlendi

Sıradaki haber:

Fatih Mehmet Kocaispir, AK Parti’nin Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak belirlendi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.