h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Seçmenler, zamların yapılması durumunda iktidara vermek istedikleri bir mesajı göstermek amacıyla sarı kart göstereceklerdir.

Seçmenler, zamların yapılması durumunda iktidara vermek istedikleri bir mesajı göstermek amacıyla sarı kart göstereceklerdir.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa'nın Akhisar ilçesindeki toplu açılış törenine katıldı. Özel, seçmenleri zamlar yapana sarı kart göstererek iktidara mesaj vermeye çağırdı. Akhisar Belediyesi tarafından yapılan Cumartesi Pazarı, Aile Sağlığı Merkezi, Mahalle Kreşi, Parklar ve diğer birçok yerin açılışı yapıldı. Özgün başlık ve haber içeriği yazılırken, insanların ilgisini çekmesi ve arama motorlarında tıklama almasının hedeflenmesi gerekmektedir.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa’nın Akhisar ilçesinde gerçekleşen toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, “Seçmenler, zamlar yapanlara sarı kart göstererek iktidara bir mesaj verecektir” dedi.

Akhisar Belediyesi tarafından yapılan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımıyla gerçekleştirilen toplu açılış töreninde Cumartesi Pazarı, Seyitahmet Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi, Seyitahmet Mahallesi Mahalle Kreşi, Cumhuriyet Parkı Kahvaltı Salonu Aile Çay Bahçesi, Kayalıoğlu, Akselendi, Ballıca ve Süleymanlı Meydanları, 51 kapalı hayır yeri ve çok amaçlı salon, 43 yeni park, Karavan Parkı ile Çağlak ve Zeytin Kafe’nin açılışı yapıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından zeybek gösterisi gerçekleştirildi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel konuşmasına, kendisini her zaman Akhisar’ın milletvekili olarak gördüğünü belirterek başladı. Özel, Akhisar’a hizmet etme fırsatı bulduğu için gurur duyduğunu ifade etti. Ayrıca, Akhisarlıların kendisine her zaman destek olduğunu ve bu birlikteliğin önemini vurguladı. Konuşmasında emekli maaşlarının düşüklüğüne de dikkat çeken Özel, bu durumu kabul etmediklerini ve emekli maaşlarının artırılması gerektiğini söyledi.

Özel ayrıca, AK Parti’nin belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısının pazar gününe alınmasını eleştirdi ve bu durumu siyasi saygısızlık olarak nitelendirdi.

Yerel seçimlerin iktidara bir uyarı olduğunu belirten Özel, vatandaşların, zamları yapanlara sarı kart göstererek iktidara bir mesaj vereceğini ve iyi yapılan işlere destek olacaklarını ifade etti. Özel ayrıca, Manisa Büyükşehir’deki sorunların çözülmesi için CHP adayı Ferdi Zeyrek’e destek çağrısında bulundu ve Akhisarlılara teşekkür etti.

Özel’in konuşmasının ardından kurdele kesimi yapılarak toplu açılışlar gerçekleştirildi.

Irak, ABD ve İngiltere’nin Yemen saldırısını kınadı: Detayları burada!

Sıradaki haber:

Irak, ABD ve İngiltere’nin Yemen saldırısını kınadı: Detayları burada!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.