h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Samsun Belediye Başkanı Adayı Doğan, Samsun’un Cumhurbaşkanı’na mahcup olmadığını söyledi

Samsun Belediye Başkanı Adayı Doğan, Samsun’un Cumhurbaşkanı’na mahcup olmadığını söyledi

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, 31 Mart'ta seçimi kazanarak Samsun'a hizmet etmek istediklerini ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mahcup olmayacaklarını belirtti. Doğan, aynı zamanda Cumhur İttifakı'nın en genç belediye başkan adayı olduğunu söyledi. Gençlerin enerjisiyle, liderleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yönlendirmesiyle Samsun'a en iyi hizmeti sunmak için çalışacaklarını ifade etti.

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, Samsun halkına hizmet etme umuduyla 31 Mart günü en yüksek oyu almayı beklediğini belirtti. Doğan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 7 Ocak 2024 tarihinde Haliç Kongre Merkezi’nde yapılan açıklamalarıyla, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimler için belirlenen 10 büyükşehir belediye başkan adayından biri olarak görevlendirildi. 45 yaşındaki Doğan, aynı zamanda bu adaylar arasında en genç isim oldu.

Doğan, Cumhur İttifakı Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak seçim çalışmalarını sürdürürken, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleriyle Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak belirlendim. Sayın Erdoğan, sadece Samsun’un başkan adayı değil, en fazla oy alacak aday olarak beni seçtiklerini söyledi. Ayrıca, belirlenen adaylar arasında en genç olan benim. Bu bize büyük bir görev yüklüyor. Hem gurur duyuyorum hem de sorumluluklarımız daha da artıyor. Bunun bilincindeyiz. Samsun’a hizmet noktasında Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, büyüklerimizin tecrübesi ve gençlerimizin enerjisiyle, herkesin fikirlerini dikkate alarak 31 Mart günü en yüksek oyu alarak Samsun’a hizmet etmeyi amaçlıyoruz. İnancımız tam ki Samsun halkı bizi yalnız bırakmayacak ve Sayın Erdoğan’ı mahcup etmeyeceğiz. Biz de hemşehrilerimizi mahcup etmeyecek şekilde Samsun için canla başla çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, MÜSİAD’ı ziyaret etti

Sıradaki haber:

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, MÜSİAD’ı ziyaret etti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.