h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Pazar esnafı, Hatipoğlu ile yerel yönetimler arasındaki sorunlarını paylaştı

Pazar esnafı, Hatipoğlu ile yerel yönetimler arasındaki sorunlarını paylaştı

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, pazarcı esnafı ve vatandaşları ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Hatipoğlu, Vişnelik Mahallesi'nde bulunan çarşamba pazarında yapılan buluşmada esnaflarla sohbet etti ve değişim isteğine dikkat çekti. Hatipoğlu, insanların AK Parti belediyeciliğiyle tanışmak istediklerini ve 31 Mart'ta destekleriyle değişimi gerçekleştireceklerini söyledi. Haberi sıfırdan özgün bir şekilde oluşturarak başlığı belirleyeceğim.

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, Eskişehir’de pazarcı esnafı ve vatandaşları ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Hatipoğlu, Vişnelik Mahallesi’nde kurulan çarşamba pazarına giderek esnaf ve vatandaşların karşısına çıktı. Yaklaşan yerel seçimler öncesinde yürüttüğü kampanyayla dikkatleri üzerine çeken Hatipoğlu, vatandaşların ilgisiyle karşılandı. Hatipoğlu, fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşların isteklerini geri çevirmeyerek, kendisine gösterilen ilgiye teşekkür etti.

Gerçekleştirdiği ziyarette pazar alanını gezerek esnafla sohbet eden AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, esnafın sıkıntılarını anladığını ifade etti. Hizmet belediyeciliği için değişim isteyen vatandaşların taleplerine kayıtsız kalmayan Hatipoğlu, inşallah 31 Mart sonrasında desteğiyle değişimi gerçekleştireceklerini ve hizmet anlayışını Eskişehirlilere göstereceklerini dile getirdi. Hatipoğlu, vatandaşların sorunlarına çözüm üretmekten mutluluk duyduğunu belirtti.

Vali Çınar, endüstriyel bölgedeki faaliyetler hakkında bilgi aldı

Sıradaki haber:

Vali Çınar, endüstriyel bölgedeki faaliyetler hakkında bilgi aldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.