h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat: “PKK, CHP’de ittifak kuruyor”

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat: “PKK, CHP’de ittifak kuruyor”

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, CHP'nin DEM Parti'yi kırmızı halıyla karşılamasına tepki gösterdi. Canpolat, şehitlerin olduğu bir günde yapılan bu hadsizliğin Atatürkçülük ve insanlıkla bağdaşmadığını belirtti. Ayrıca, CHP'nin PKK uzantılarıyla işbirliği yaparak vatanı bölmeye çalıştığını ve bu durumun kabul edilemez olduğunu söyledi. Canpolat, milletin bu ihanete sandıkta cevap vereceğine inandığını ifade etti. Ayrıca, Anayasa Mahkemesi'ni de göreve çağırdı ve terör destekçisi siyasi partinin kapatılması gerektiğini vurguladı.

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Demokratik Eşitlik Partisi’ni (DEM) kırmızı halıyla karşılamasına tepki gösterdi. Canpolat, CHP’nin şehitlerin acısıyla örtüşmeyen bu hareketine Atatürkçülüğe, vicdana ve insanlığa sığmayacağını dile getirdi. Ayrıca, CHP’nin PKK uzantılarıyla bir araya gelerek vatanı bölme çabasında olduğunu, ancak milletin bunu kabul etmeyeceğini vurguladı. Canpolat, CHP’nin terörle iltisaklı bir partiye dönüşeceğine dikkat çekti ve Anayasa Mahkemesi’ni devreye sokması gerektiğini belirtti. Terörle mücadele edilmeyen bir siyasi oluşumun kapatılması gerektiğini savundu.

CHP Liderliğinden Ortak Bildiri Kararı

Sıradaki haber:

CHP Liderliğinden Ortak Bildiri Kararı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.