h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Osmanlı Ocakları Çankaya İlçe Başkanlığına Baran Yakar görevlendirildi!

Osmanlı Ocakları Çankaya İlçe Başkanlığına Baran Yakar görevlendirildi!

Osmanlı Ocakları Genel Merkezinde yapılan atamayla, Baran Yakar'ın Çankaya İlçe Başkanlığı görevine getirildi. Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat'ın takdiriyle yapılan atama, Yakar'ın görev belgesini almasıyla sonuçlandı. Yakar, ülkemizde Osmanlı medeniyetini ve kültürünü en iyi şekilde yansıtmayı amaçlayan faaliyetler yürütecek. Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat ve diğer tüm teşkilat üyeleri, Yakar'ın başarılı bir şekilde görev yapmasını diliyorlar.

Osmanlı Ocakları Genel Merkezi tarafından yapılan bir atama sonucunda, Baran Yakar, Osmanlı Ocakları Çankaya İlçe Başkanlığı görevine getirildi. Atama töreninde, Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat’ın takdiriyle Baran Yakar’a görev belgesi takdim edildi.

Osmanlı Ocakları İl Başkanı Akın Atay, atamanın Osmanlı Ocakları teşkilatı içinde hayırlı olmasını dilediğini belirtti ve Baran Yakar’ın ülkemiz ve teşkilatımız için başarılı faaliyetler yürüteceğine olan inancını paylaştı. Atay ayrıca, Osmanlı Ocakları’nın asıl amacının Osmanlı medeniyeti ve kültürünü en iyi şekilde yansıtmak olduğunu vurguladı.

Yeni atanan Osmanlı Ocakları Çankaya İlçe Başkanı Baran Yakar da göreve başlamasıyla ilgili olarak, Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat’a teşekkür etti ve “Gönül verdiğimiz bu dava için tüm arkadaşlarımızla el ele vererek en kısa sürede teşkilatlanma çalışmalarına başlayacağız. Türk milletinin kültürel değerlerini gençlerimize aktaracak ve milli şuuru geliştirmek için gereken tüm çabayı göstereceğiz. Bu önemli görevi bize tebliğ eden Genel Başkanımız Kadir Canpolat’a ve tüm Osmanlı Ocakları ailesine minnettarız. Bu kutlu davanın bir parçası olmaktan onur duyuyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Fırıncıoğlu, ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor

Sıradaki haber:

Başkan Fırıncıoğlu, ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.