h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Milas halkıyla günlük hedeflerini paylaşan Doç. Dr. Günlük’ün çarpıcı açıklamaları

Milas halkıyla günlük hedeflerini paylaşan Doç. Dr. Günlük’ün çarpıcı açıklamaları

CHP'li Belediye Başkan aday adayı Doç. Dr. Mehmet Günlük, Milas'ta seçim ziyaretlerine devam ediyor. Günlük, tüm Milaslıların refah seviyesini yükseltmeyi ve kenti geleceğe taşımak amacını taşıdığını belirtiyor. Aday adaylığını ilk açıklayan isimlerden olan Günlük, ilçede siyasete yeni bir boyut getirmiş durumda. Halkın ilgisinden memnun kalan Günlük, Milas'ın her mahallesindeki sorunları ve çözüm önerilerini biliyor. Kendini sürdürülebilir kalkınma ve katılımcı belediyecilik anlayışına adayan Günlük, vatandaşların sesine kulak vereceğini dile getiriyor. Ziyaretlerine ekibiyle birlikte devam eden Günlük, sandığa hazır olduklarını vurguluyor ve eğilim yoklaması yapıldığı tarihe kadar programını sürdüreceğini ifade ediyor.

“CHP’li Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Günlük, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Milas’ta düzenlenecek olan eğilim yoklaması öncesi halkla buluşan Günlük, “Amacımız, Milaslıların refah düzeyini yükseltmek ve kenti geleceğe taşımaktır” dedi.

31 Mart 2024 yerel seçimleri için henüz adaylar açıklanmamasına rağmen, Mehmet Günlük aday adaylığını ilk duyuran isimlerden biri oldu. Siyaseti bir hizmet aracı olarak gördüğünü belirten Günlük, aday adayı olduğu günden itibaren köy köy, mahalle mahalle dolaşarak ziyaretler gerçekleştirdi. İsmetpaşa Mahallesi’ndeki Dutlu Kahve’de vatandaşlarla bir araya gelen Günlük, gördüğü ilgiden memnun kaldığını ifade etti. Her mahallenin sorunlarını ve çözüm önerilerini bildiğini söyleyen Günlük, “Sürdürülebilir kalkınma ve katılımcı belediyecilik anlayışıyla Milas için çalışmak istiyorum” dedi.

Ekibiyle birlikte katıldığı ziyaretlerine Hacıilyas Mahallesi ve Bafa Mahallesi’nde devam eden Günlük, Milas’ın farklı bölgelerindeki sorunları tespit etti. Mehmet Günlük, eğilim yoklamasının gerçekleştirileceği 21 Ocak tarihine kadar programına devam edeceğini belirtti.”

Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti’nin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak belirlendi.

Sıradaki haber:

Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti’nin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak belirlendi.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.