h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • MHP İl Başkanı Yılmaz: “MHP, Türkiye’nin en güçlü partisidir”

MHP İl Başkanı Yılmaz: “MHP, Türkiye’nin en güçlü partisidir”

MHP'li adayların da bulunduğu Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) 100. Yıl Buluşması, Denizli'de gerçekleşti. Adayların tanıtıldığı buluşmada, birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı. MHP İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, seçim zaferi için gece gündüz çalışacaklarını belirtirken, MHP'nin yerel yönetim anlayışının "Herkes için, herkese göre" olduğunu vurguladı. Ayrıca Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da konuşmalarında birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptılar. Etkinliğe birçok önemli isim katıldı.

MHP’li Adayların Da Katılımıyla Türk Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) 100. Yıl Buluşması Gövde Gösterisine Dönüştü

Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Denizli Şubesi, 100. Yıl Buluşması etkinliğinde MHP’li adayların da katılımıyla büyük bir gövde gösterisi gerçekleştirdi. MHP İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, seçim zaferi için gece gündüz çalışacaklarını belirterek, “Allah’ın izni ve milletimizin desteğiyle 20’de 20 hedefinde ilerleyip, yarınlara doğru imzalar atacağız” dedi.

Denizli TÜRKAV ailesi, 100. Yıl Buluşması etkinliğinde bir araya geldi. MHP ve Cumhur İttifakı’nın adayları olan Honaz adayı Ali Semerci, Buldan adayı Mesut Kangaloğlu, Serinhisar adayı Cemal Kobaş ve mevcut Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan’ın katılımıyla gerçekleşen buluşma, seçim öncesinde birlik ve beraberlik mesajlarına ev sahipliği yaptı.

TÜRKAV Denizli Şube Başkanı Murat Aydınlı’nın açılış konuşmasında, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerini sadece başkanlık seçimi olarak değil, iç ve dışa karşı bir seçim mücadelesi olarak gördüklerini belirtti. Aydınlı, “İl Başkanımızın ve Ülkü Ocaklarının emrinde çalışmaya devam edeceğiz. Bugün burada adaylarımızın tanıtımı ve başkanımızın görüşleri doğrultusunda yol haritası belirlemek için bir araya geldik” dedi.

MHP İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ise konuşmasında, Türk milliyetçiliğinin ilkeli, onurlu ve omurgalı bir siyasi hareket olduğunu vurgulayarak, Cumhur İttifakı’nın zaferi için mücadele edeceklerini ifade etti. Yılmaz, “Denizli’de her şeye ve herkese rağmen 20’de 20 hedefini gerçekleştireceğiz. Allah’ın izni ve milletimizin desteğiyle 20’de 20 hedefinde ilerleyip, yarınlara doğru imzalar atacağız” şeklinde konuştu.

Etkinliğe katılan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, TÜRKAV ailesiyle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, vatan, bayrak ve Türk milleti için gece gündüz çalışan değerli insanlarla birlikte olmaktan memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, daha güzel hizmetler yapmaya devam edeceklerini söyledi. Zolan, “Şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkarak, bayrağımızın dalgalanması ve toplumumuzun bir ve bütün olarak daha da güçlenmesi için el birliğiyle çalışmaya ve koşturmaya devam edeceğiz” dedi.

TÜRKAV 100. Yıl Buluşması etkinliğine Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Tercan Türkmen, Ülkü Ocakları İl Başkanı Özgür Solak, Türk Kamu Sen Denizli Temsilcisi Emre Erdoğan, TÜRKAV Denizli Şubesi Başkanı Murat Aydınlı ve Denizli TÜRKAV üyeleri katıldı.

Canpolat ve Beyazgül İşbirliğiyle Umuda Yolculukbaşlığıyla haberinizi özgünleştirebilirim.

Sıradaki haber:

Canpolat ve Beyazgül İşbirliğiyle Umuda Yolculukbaşlığıyla haberinizi özgünleştirebilirim.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.