h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • MHP İl Başkanı Doğan, Ankara için “Altıok” yerine “Altınok” ifadesinin daha uygun olduğunu söyledi.

MHP İl Başkanı Doğan, Ankara için “Altıok” yerine “Altınok” ifadesinin daha uygun olduğunu söyledi.

MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı eleştirerek, Turgut Altınok'un Ankara için daha iyi bir seçenek olduğunu söyledi. Doğan, Altınok'un MHP ve AK Parti'nin ortak adayı olduğunu belirterek, Cumhur İttifakı olarak Ankara'da büyük bir zafer elde edeceklerini ve Altınok ile Ankara için bir "Altınçağ" dönemi başlayacağını ifade etti.

MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan: Ankara’ya ‘Altınok’ Yakışır

MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan, Ankara’da gerçekleştirdiği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Doğan, Cumhur İttifakı’nın Ankara’daki seçim çalışmalarıyla ilgili olarak MHP İl Başkanlığı Toplantı Salonu’nda bir basın toplantısı düzenledi. Burada Mansur Yavaş yönetimi ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı hakkında eleştirilerde bulunan Doğan, “Son 5 yılda Mansur Yavaş yönetiminde tam bir beceriksizlik ve iş bilmezlik yaşandı. Ankara, Mansur Yavaş döneminde en az 15 yıl geri gitmiştir” ifadelerini kullandı.

Doğan ayrıca, Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok’un Ankara’ya yönelik olan ilgisini vurguladı. Altınok’un sadece Ankara’ya odaklanacak bir belediye başkanı olacağını belirten Doğan, sözlerine şunları ekledi: “MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından emanet edilen ABB Başkan adayımız Turgut Altınok ile birlikte, 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Ankara Büyükşehir Belediyesi’ni ve 25 ilçe belediyemizi kazanarak Cumhur İttifakı olarak Ankara’da destan yazacağız. 1 Nisan 2024 sabahı, Ankara’mızda Altınçağ başlayacak. Çünkü Ankara’ya ‘Altınok’ yakışır.”

MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan’ın bu açıklamaları, seçim çalışmaları ve Ankara’daki siyasi atmosfer üzerinde büyük etki yaratabilir. Ankara seçmeni, önümüzdeki dönemde yapılacak yerel seçimlerde MHP adayı Turgut Altınok’a destek verecek mi, sorusu gündemdeki yerini koruyor.

Yunus Baydar, Cumhur İttifakı’nın adayı olarak seçildi ve halk tarafından coşkuyla karşılandı.

Sıradaki haber:

Yunus Baydar, Cumhur İttifakı’nın adayı olarak seçildi ve halk tarafından coşkuyla karşılandı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.