h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Malatya’da büyükşehir adayı Sami Er’e coşkulu bir karşılama yapıldı

Malatya’da büyükşehir adayı Sami Er’e coşkulu bir karşılama yapıldı

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sami Er, coşkulu bir şekilde karşılandı. Aday tanıtım programına katılan Er, önceliğinin konut üretimi olduğunu belirterek, Malatya'nın kalkınması için gece gündüz çalışacaklarını söyledi. Depremden sonra başka şehirlere göç etmek zorunda kalan Malatyalıları şehirlerine geri dönmeleri için destekleyeceklerini vurguladı. AK Parti Milletvekilleri de Sami Er'i destekleyerek, Malatya'nın imar ve inşadan yana bir rota izlediğini belirtti. MHP ve AK Parti il başkanları da Cumhur İttifakı'nın mührünün 31 Mart'ta Malatya'ya vurulacağını ifade etti.

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sami Er, coşkuyla karşılandı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Sami Er, aday tanıtım programı sonrasında Malatya’da büyük bir coşkuyla karşılandı.

Başkan adayı Sami Er, Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen aday tanıtım törenine konvoy ile giriş yaptı. Konut üretiminin öncelikleri olduğunu belirten Er, “Kolları sıvayıp ‘Bismillah’ dedik. Çabalarımız daha da yoğun bir şekilde devam edecek. Malatyalı hemşerilerimizin depremden sonra başka şehirlere göç etmek durumunda kalmaması için ne yapmamız gerektiğini çok iyi biliyoruz. Sürekli olarak sahada olacağız. İşleri özenle, etkin ve verimli bir şekilde yürüteceğiz. Şehrimizin kalkınması için gece gündüz çalışacağız. Depreme dayanıklı ve güvenli bir şehir inşa etmek için, TOKİ Başkan Yardımcılığı görevinde kazandığım tecrübelerimi kullanacağız. Malatya bizi çok iyi tanıyor. AK belediyecilik anlayışımızı zirveye taşıyarak yeniden yerel kalkınma hamlesini başlatacağız” şeklinde konuştu.

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, 6 Şubat’ta yaşanan depreme atıfta bulunarak, “Yiğit düştüğü yerden kalkar” sözünü hatırlattı ve Malatya’nın imar ve inşaattan yana bir rotaya sahip olduğunu belirtti.

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ise “Bugüne kadar Malatya’ya hizmet eden herkese teşekkür ediyorum. Özellikle Selahattin Gürkan başkanımıza teşekkür ediyorum. Malatya için yaptığı güzel hizmetlere şahidiz. Ancak eminim ki, Sami Er başkanımızla birlikte Malatya’yı yeniden ayağa kaldıracağız. Biz 13 ilçemizde olduğu gibi büyükşehirde de hizmete talibiz. Arapgir’de nasıl çalışıyorsak Hekimhan’da da aynı şekilde çalışacağız” dedi.

MHP Malatya İl Başkanı Gökhan Gök, 31 Mart akşamı Cumhur İttifakı’nın mührünü Malatya’ya vuracaklarını ifade ederken, AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören ise “Milletimiz Cumhur İttifakı’na olan teveccühünü sandığa yansıttı. Şimdiye kadar 17 kez teraziye çıktık. Hizmet aşkını sandıklarda elde ettik” şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstanbul ilçe adaylarını duyurdu

Sıradaki haber:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstanbul ilçe adaylarını duyurdu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.