h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Kütahya Belediye Başkanı Mustafa Önsay: “Kamil Saraçoğlu ile birlikte Kütahya Belediyesi’ni tekrar kazanacağız

Kütahya Belediye Başkanı Mustafa Önsay: “Kamil Saraçoğlu ile birlikte Kütahya Belediyesi’ni tekrar kazanacağız

AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, Kütahya Belediyesini 31 Mart seçimlerinde Kamil Saraçoğlu ile kazanacaklarını söyledi. Başkan Önsay, beraberindeki milletvekilleri ve adaylarıyla basın toplantısı düzenleyerek, Kütahya'da AK Parti'nin belediyeciliğinin devam edeceğini belirtti. Milletvekilleri de Saraçoğlu'na tam destek verdiklerini ifade etti. Aday Kamil Saraçoğlu ise Kütahya'yı AK Parti belediyeciliği ile tanıştıracaklarını ve halkın mutlu ve huzurlu olacağını söyledi.

AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay: “Kütahya’da AK Parti vermedikçe kimse bir şey alamaz”

AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, parti milletvekilleri ve belediye başkan adayı Kamil Saraçoğlu ile birlikte parti binasında düzenlediği basın toplantısında konuştu. Önsay, Kütahya’da AK Parti’nin belediye başkanlığını kazanmalarının kaçınılmaz olduğunu söyleyerek, bunun herkes tarafından bilindiğini ifade etti. Kendilerinin geçmişte hatalar yapmış olabileceklerini ancak Kütahya’daki belediyenin AK Parti dönemlerinde inşa edildiğini vurguladı. Önsay, önümüzdeki yıllarda yapılacak her şeyin yine AK Parti’ye ait olacağını belirtti ve parti olarak Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğine tam olarak sadık olduklarını vurguladı.

Milletvekilleri Kamil Saraçoğlu’na tam destek verdi

AK Parti Kütahya milletvekilleri Adil Biçer, Mehmet Demir ve İsmail Çağlar Bayırcı da basın toplantısında konuşarak, belediye başkan adayları Kamil Saraçoğlu’na tam destek verdiklerini dile getirdi. Saraçoğlu’nun yanında olduklarını ve ona her zaman yardımcı olacaklarını ifade ettiler.

Kamil Saraçoğlu: “Kütahya’yı bölgenin yıldızı yapacağız”

AK Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu, Kütahya’yı tekrar AK Parti dönemine taşıyacaklarını söyledi. Saraçoğlu, parti olarak Kütahya’ya hizmet etmek için hazır olduklarını ve güçlü bir ekip teşkilatıyla birlikte Kütahya’yı bölgenin önde gelen şehirlerinden biri yapmaya gayret edeceklerini belirtti. Hemşehrileriyle olan bağlarının hiçbir zaman kopmadığını ve Kütahya’da AK Parti’nin belediyeciliğiyle tekrar tanıştıklarında halkın mutlu ve huzurlu olacağını ifade etti. Saraçoğlu, zor bir görev olduğunu fakat teşkilatlarıyla birlikte bu görevin üstesinden geleceğine inandığını sözlerine ekledi.

Konya Başkanı Altay, Kararlılıkla ve Konyalıların Desteğiyle İlerliyoruz

Sıradaki haber:

Konya Başkanı Altay, Kararlılıkla ve Konyalıların Desteğiyle İlerliyoruz

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.