h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Kozan Ülkü Ocaklarında görev değişimi: Yeni dönem için kolları sıvadılar!

Kozan Ülkü Ocaklarında görev değişimi: Yeni dönem için kolları sıvadılar!

Kozan Ülkü Ocakları'nda 8 yıldır başkanlık yapan Harun Yılmaz, görevini Murat Mercan'a devretti. Devir teslim töreni Adana'nın Kozan ilçesinde gerçekleşti. Törende konuşan Ülkü Ocakları Adana İl Başkanı Cem Tutsoy, birlik ve beraberlik içinde hareket ederek başarıya ulaşacaklarını belirtti. Yıllarca görev yapan Yılmaz, bayrağı Mercan'a teslim etti. Yeni başkan Mercan ise daha ileriye taşımak için çalışacaklarını ifade etti. Törene çevre il ve ilçelerin ocak başkanları ve yönetimleri de katıldı.

Kozan Ülkü Ocakları’nda yaklaşık 8 yıldır başkanlık görevini yürüten Harun Yılmaz, bayrağı Murat Mercan’a devretti. Adana’nın Kozan ilçesinde yapılan devir teslim töreni ile Ülkü Ocakları Kozan İlçe Başkanlığı yeni bir döneme adım attı.

Tören öncesinde konuşma yapan Ülkü Ocakları Adana İl Başkanı Cem Tutsoy, birlik ve beraberlik içinde hareket ederek sonuçlara ulaşacaklarını belirtti. Tutsoy, Harun Yılmaz’ın başarılı bir şekilde görevini yürüttüğünü ve görevi Murat Mercan’a devredeceğini söyledi. Tutsoy ayrıca, Ülkü Ocakları’nın zorlu mücadelelerden geçtiğini ve hiç yılmadan bu mücadeleye devam edeceklerini vurguladı.

Devir teslim töreni sonrasında eski başkan Harun Yılmaz, bayrağı Murat Mercan’a teslim etti. Yılmaz, yaptığı hizmetler için teşekkür edildi ve Mercan’a başarılar dildi.

Yeni başkan Murat Mercan ise konuşmasında Harun Yılmaz’a teşekkür ederek, Ülkü Ocakları bayrağını daha ileriye taşımak için çalışacaklarını söyledi.

Törene Ülkü Ocakları Adana İl Başkanı Cem Tutsoy, MHP Kozan İlçe Başkanı Şerif Köşeli, Cumhur İttifakı Kozan Belediye Başkan Adayı Mustafa Atlı, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Enes Bekir Erkek gibi isimler ve birçok ülkücü katıldı.

Dışişleri Bakanı Fidan, Hamas’ın Siyasi Büro Başkanı Heniyye’yi kabul ettiğini duyurdu

Sıradaki haber:

Dışişleri Bakanı Fidan, Hamas’ın Siyasi Büro Başkanı Heniyye’yi kabul ettiğini duyurdu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.