h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Konya Başkanı Altay, Kararlılıkla ve Konyalıların Desteğiyle İlerliyoruz

Konya Başkanı Altay, Kararlılıkla ve Konyalıların Desteğiyle İlerliyoruz

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Meram Belediyesi iş birliğinde gerçekleştirilen Büyük Larende Dönüşümü Projesi kapsamında yapılan "Larende Dükkanları Kura Çekiliş" programı, Tantavi Kültür Merkezi'nde düzenlendi. Kura çekilişinde konuşan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, projenin Konya'ya yeni bir yatırım kazandırmanın ötesinde büyük bir birlik ve beraberliğin kanıtı olduğunu belirtti. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ise Konya'nın tarihine yakışır bir imzayı Larende Caddesi'nde atacaklarını vurguladı. Proje kapsamında dükkanların tamamlanmasının ardından Larende'deki sur duvarlarının ortaya çıkarılacağı ve bölgenin dönüşümünün tamamlanacağı belirtildi. Kura çekilişi ise dönüşüm sürecinde hak sahibi olan esnaflar için yapıldı.

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Meram Belediyesi iş birliğiyle gerçekleştirilen Büyük Larende Dönüşümü Projesi kapsamında gerçekleştirilen “Larende Dükkanları Kura Çekiliş” programı büyük ilgi gördü. Tantavi Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ve diğer protokol üyeleri katıldı. Konuşmalarında, projenin Konya’ya ve insanlara değer kattığını vurgulayan başkanlar, yeni yapılacak iş yerlerinin Konya’ya yeni bir yatırım anlamına geldiğini belirtti. Belediyelerin ve tüm kurumların birlik ve beraberlik içinde çalıştığını ifade eden Başkan Kavuş, programın sadece bir yatırım aşaması olmadığını, tüm bu güzellikleri yansıtan bir manifestoya dönüştüğünü söyledi. Başkan Altay ise, Konya’nın kadim tarihine yakışır bir imza atmayı hedeflediklerini ve Larende Caddesi’nde bir dönüşüm sağlamayı planladıklarını ifade etti. Projede yer alan esnafların yeni dükkanlara kavuşacağını belirten Başkan Kavuş, projenin Türkiye’de nadir bir uygulama olduğunu vurguladı. Programda hak sahibi olan esnaflar için kura çekilişi yapıldı.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, İstanbul Ülkü Ocakları’nı Ziyaret Etti

Sıradaki haber:

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, İstanbul Ülkü Ocakları’nı Ziyaret Etti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.