h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • İBB Başkan Adayı Kurum’dan yaşlılara müjde: “İstanbul’un iki yakasında yaşam merkezi dediğimiz projelerimizi sizlere sunacağız”

İBB Başkan Adayı Kurum’dan yaşlılara müjde: “İstanbul’un iki yakasında yaşam merkezi dediğimiz projelerimizi sizlere sunacağız”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Bahçelievler Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti. Kurum, İstanbul'un iki yakasında yaşam merkezi projelerini yaşlılara sunacaklarını söyledi. Huzurevinde vakit geçirme, spor yapma, eğlenme, kitap okuma, müzik dinleme ve eğitimlere katılma imkanları olacak. Kurum, yaşlılara maddi ve manevi destek vereceklerini söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Murat Kurum, Bahçelievler Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, İstanbul’un her iki yakasında yaşam merkezi projelerini yaşlılara sunacaklarını belirtti. Murat Kurum, “Bu tesislerde vakit geçireceksiniz, spor yapacaksınız, eğleneceksiniz, kitap okuyacaksınız, müzik dinleyeceksiniz ve eğitimlere katılacaksınız” dedi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından işletilen Bahçelievler Huzurevi ve Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Murat Kurum, Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır ve AK Parti İstanbul Milletvekili Şengül Karslı’nın da katılımıyla gerçekleşti. Murat Kurum, yaşlılarla tek tek el sıkışarak sohbet etti ve karanfil verdi. Huzurevinde yaşayan heykeltıraş ve ressam Özcan Çelen, Murat Kurum’un portresini çizdiği bir resmi hediye etti. Ziyaret sırasında Erol Eranıl, Müyesser Yurtseven ve Durballı Taşören tarafından Türk sanat müziğinden bazı eserler seslendirildi. Sadiye Hacar isimli bir yaşlı kadın ise Murat Kurum ve beraberindekiler için bir şiir okudu. Programın sonunda ise Erol Eranıl’ın geri dönüşümden yaptığı heykellerin bulunduğu bahçede fotoğraf çektirildi.

Murat Kurum, yaşlılar için planladığı projeler hakkında konuşarak, “Burada her ilimizden hanımefendi ve beyefendilerimiz var. Benim de her ilde bir hikayem var. O illerde depremlerde, sellerde, heyelanlarda her zaman milletimiz için mücadele ettim. Milletimizin yanında olmaya çalıştım. Şimdi de İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak 39 belediye başkanımla birlikte sadece İstanbul’a hizmet etmeye devam edeceğiz. Tek amacımız İstanbul ve milletimizin sorunları olacak. Milletimiz için her zaman en iyisini ve en güzelini hayal ettik ve bunun peşinden koştuk. İnşallah sizlerle birlikte bunları gerçekleştireceğiz. Burada huzur evimizde güzel bir ortam bulunuyor. İstanbul’un her iki yakasında da yaşam merkezlerimizi sizlere sunacağız. Bu merkezlerde vakit geçireceksiniz, spor yapacaksınız, eğleneceksiniz, kitap okuyacaksınız, müzik dinleyeceksiniz ve eğitimlere katılacaksınız. Sizlerle beraber yürümek bizim için bir şeref ve onur olacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak hem maddi hem de manevi her türlü desteği yaşlılarımıza sunacağız. Hiçbir zaman yalnız hissetmeyeceksiniz, her zaman yanınızda olacağız. İlçe belediye başkanlarımızla da istediğiniz zaman iletişime geçebileceksiniz. Daha önceki 25 yıllık iş hayatımda sürekli çalışıp ürettim. Sözle değil, eserle anıldık. Bu anlayışla, samimiyetle ve gayretle çalışmaya devam edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın her birinize selamları ve hürmetleri var. Bahçelievler’de bir program düzenlediğimizde de buraya gelmek onu da mutlu eder diye düşünüyorum” dedi.

MHP, yerel seçimler için onaylanan 55 yeni adayını duyurdu

Sıradaki haber:

MHP, yerel seçimler için onaylanan 55 yeni adayını duyurdu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.