h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kurum, engelli bir çocuğu ziyaret etti

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kurum, engelli bir çocuğu ziyaret etti

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Murat Kurum, Bahçelievler’de yaşayan 11 yaşındaki engelli Furkan Tan'ı ziyaret etti. Furkan'a oyuncak dozer hediye eden Kurum, "Bu dozerle İstanbul'daki kardeşlerimizin işlerini yapacaksın. Kazacağız ki insanlar düzgün, sağlam evlerde otursun" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Murat Kurum, Bahçelievler’de yaşayan 11 yaşındaki engelli Furkan Tan’ı ziyaret ederek duygusal bir an yaşadı. Ziyaret sırasında Furkan’a eşsiz hediyeler veren Kurum, başka çocuklarla kardeşlik bağını pekiştirdi. Furkan’a oyuncak dozer hediye eden Kurum, ona İstanbul’daki kardeşlerine yardım etme fırsatı sunmanın mutluluğunu yaşadı. Ayakkabılardan çıkan kazıma sesine odaklanarak Furkan’ın hayal dünyasını canlandıran Kurum, insanların daha iyi konutlarda yaşamalarını sağlamak için kentsel dönüşüm konusunda da önemli bir mesaj verdi. Ziyarete AK Parti İstanbul Milletvekili Şengül Karslı, Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Fatih Serdar, AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Fatih Tuna ve AK Parti Bahçelievler İlçe Başkan Yardımcısı Adem Yüce de katıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Murat Kurum’un bu samimi ziyareti, hem Furkan hem de ailesi için unutulmaz bir deneyim oldu.

Dışişleri Bakanı Fidan, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi Toplantısı için New York’a gidiyor

Sıradaki haber:

Dışişleri Bakanı Fidan, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi Toplantısı için New York’a gidiyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.