h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Isparta Belediyesi, camilerin bakım ve yenileme çalışmalarına başlıyor!

Isparta Belediyesi, camilerin bakım ve yenileme çalışmalarına başlıyor!

Isparta Belediyesi, Yeni Sanayi Camii ve Hz. Ali Camiine yeni tuvaletler yaparak çevre düzenlemesi çalışmalarına devam ediyor. Yeni Sanayi Camii'nin tuvaletleri yenilenirken, Hz. Ali Camii'ne yeni tuvaletler inşa edildi. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, esnaf ve mahalle sakinlerinin taleplerini yerine getirerek camilerin tuvalet ihtiyacını karşıladı. Cami yöneticileri ve mahalle sakinleri, yapılan çalışmalardan memnuniyetlerini dile getirdi.

Isparta Belediyesi, Yeni Sanayi Sitesi’ndeki Yeni Sanayi Camii ve Çünür Mahallesi’ndeki Hz. Ali Camiine yeni tuvaletler inşa etti. Isparta Belediyesi, şehirdeki camilerin çevre düzenlemesi ve tuvaletlerini güncelleme çalışmalarına devam ediyor. Yeni Sanayi Sitesi’ndeki Yeni Sanayi Camii tuvaletleri tamamen yenilenirken, Çünür Mahallesi’ndeki Hz. Ali Camii içinde yeni tuvaletler yapıldı.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Yeni Sanayi Sitesi esnafıyla yaptığı toplantıda, Yeni Sanayi Camii tuvaletlerinin yenilenmesi talebini aldı ve bu talebi yerine getirdi. Eskimiş ve kullanışsız olan tuvaletler yıkılıp, yerlerine daha modern ve kullanışlı tuvaletler inşa edildi. Yeni Sanayi Camii İmam Hatibi Mehmet Gezgin, bu caminin 1973 yılında açıldığını ve tuvaletlerin gençliklerini tamamladığını belirtti. Gezgin, esnaf buluşmasında Başkan Başdeğirmen’den tuvaletlerin yenilenmesi talebinde bulunduklarını ve taleplerinin karşılandığını söyledi.

Ayrıca, Çünür Mahallesi’nde bulunan Hz. Ali Camii avlusuna yeni tuvaletler inşa edildi ve çevre düzenlemesi çalışmaları devam ediyor. Cami yapımına Başkan Başdeğirmen’in malzeme desteği verdiğini ifade eden Çünür Mahallesi Hayırlar Derneği Başkanı Mustafa Solmaz, tuvalet ihtiyacı için de Başkan Başdeğirmen’den talepte bulunduklarını ve taleplerinin yerine getirildiğini belirtti.

Isparta Belediyesi, camilerin bakım ve temizliği konusunda sürekli olarak çalışmalar yürüttüğünü belirten Çünür Mahallesi Muhtarı Hasan Derebek, Hz. Ali Camii’nin tuvaletinin olmadığını ve Başkan Başdeğirmen’e bu konuda talepte bulunduklarını ifade etti.

Milletvekili Arıkan, düşük maaşlı emeklinin izzet ve onurunu ne zaman ele alacağımızı sorguladı.

Sıradaki haber:

Milletvekili Arıkan, düşük maaşlı emeklinin izzet ve onurunu ne zaman ele alacağımızı sorguladı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.