h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • İnşaat ve Emlak Bakanı Murat Kurum, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan’ı makamında ağırladı

İnşaat ve Emlak Bakanı Murat Kurum, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan’ı makamında ağırladı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Murat Kurum, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'ı ziyaret etti ve kendisine formalar hediye edildi. Kurum, ziyarette spor konularını konuştuklarını ve kulüplere destek olacaklarını belirtti. Doğan ise Kurum'u ağırladıkları için teşekkür etti ve sporun gençler için umut olacağını ifade etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Murat Kurum, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan’ı ziyaret etti. Ziyaret sırasında Doğan, Kurum’a 34 ve 61 numaralı iki forma hediye etti.

Görüşme sırasında Kurum, “Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan ile spor, sporcular ve Trabzonspor üzerine konuştuk. Kulüplerimizin her zaman yanında olacağız. İstanbul’u sporun başkenti haline getireceğiz. Trabzonspor Kulübü’ne verdikleri destek için teşekkür ediyorum” dedi.

Ertuğrul Doğan ise Trabzonspor Kulübü’nün resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada, “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum’u ağırladık. Gösterdiği nezaket için teşekkür ediyorum. Kendisine başarılar diliyorum. Spora verdiği önem ve sporcular için çizdiği vizyon, gençlerimiz için umut olacaktır” ifadelerini kullandı.

Aşkın Akkoç, Başkan Yardımcılığına Yeni Görevle Atandı!

Sıradaki haber:

Aşkın Akkoç, Başkan Yardımcılığına Yeni Görevle Atandı!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.