h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • İBB Başkan Adayı Murat Kurum “Ben Beyoğlu’nun Murat’ı olarak sokak sokak çalışıp tüm kardeşlerimi kucaklayacağım”

İBB Başkan Adayı Murat Kurum “Ben Beyoğlu’nun Murat’ı olarak sokak sokak çalışıp tüm kardeşlerimi kucaklayacağım”

Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Beyoğlu AK Parti İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. Karşılama coşkusuyla karşılanan Kurum, gerçek belediyeciliği ve İstanbulların isteklerini tüm Türkiye ve dünyaya duyuracaklarını söyledi. Beyoğlu'da başlatılan Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında konuşan Kurum, projeyle sadece o mahallede yaşayanların hatıralarıyla aynı yerde yaşamaya devam edeceğini belirtti. Kurum, Beyoğlu halkını kucaklayacağını ve İstanbul için mücadele edeceğini ifade etti.

Cumhur İttifakı’nın İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Beyoğlu AK Parti İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. Kurum, Beyoğlu’da coşkuyla karşılandı ve gerçek belediyecilik anlayışını İstanbul ve Türkiye’ye duyuracaklarını belirtti. Beyoğlu’nda yapılan Kentsel Dönüşüm Projesi’ne değinen Kurum, projenin sadece bölgede yaşayanların hatıralarını korumayı amaçladığını vurguladı. Beyoğlu’nda gösterilen sevgi ve destek için teşekkür eden Kurum, 31 Mart’ta birlikte hareket ederek İstanbul için mücadele edeceklerini ifade etti.

Murat Kurum, Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak seçim çalışmalarına devam ediyor. Beyoğlu AK Parti İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Kurum, teşkilat üyeleri ve vatandaşlarla bir araya geldi. Programa AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanı Abdullah Enes Özkan, MHP Beyoğlu İlçe Başkanı Halil Ortatepe ve vatandaşlar da katıldı. Karşılamanın davul zurna eşliğinde coşkulu geçtiği gözlendi. Beyoğlu’da 2 yıl önce başlatılan Kentsel Dönüşüm Projesi’ne değinen Murat Kurum, söz verilen projenin tamamlanmak üzere olduğunu belirtti.

Kurum, projenin sadece bölgede yaşayanların yaşamını devam ettirmeyi hedeflediğini vurgulayarak, “Sadece orada yaşayanlar aynı yerde hatıralarıyla yaşamaya devam edecekler” dedi. Beyoğlu’da gerçekleşecek seçimler için çalışmalarına devam edeceğini sözlerine ekleyen Kurum, “Gerçek belediyecilik nasıl yapılırmış, İstanbullular neyi istiyor, neyi bekliyor tüm Türkiye ve tüm dünyaya haykıracağız. Ben Beyoğlu’nun Murat’ı olarak sokak sokak çalışıp tüm kardeşlerimi kucaklayacağım” ifadelerini kullandı. Kurum, Kasımpaşa halkına da sevgi ve destekleri için teşekkür etti.

MHP, 55 ilçe belediye başkan adayının isimlerini duyurdu!

Sıradaki haber:

MHP, 55 ilçe belediye başkan adayının isimlerini duyurdu!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.