h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • İBB Başkan Adayı Kurum’dan ulaşımla ilgili müjde: “Yüzde 40’lık indirim kararını 1 Nisan’da uygulayacağız”

İBB Başkan Adayı Kurum’dan ulaşımla ilgili müjde: “Yüzde 40’lık indirim kararını 1 Nisan’da uygulayacağız”

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beyoğlu Gençlik Merkezi'nde gençlerle buluştu. Gençlerin sorularını yanıtlayan Kurum, mevcut İBB yönetiminin uygulamadığı yüzde 40 indirim konusunda söz verdi ve 1 Nisan'da indirimi uygulayacaklarını belirtti. Kurum, gençlerle birlikte türküler söyleyip şehitleri anarak etkinliği tamamladı.

Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, gençlerin düzenlediği bir etkinliğe katıldı. Beyoğlu Gençlik Merkezi’nde gerçekleşen etkinlikte, Kurum, gençlerle bir araya gelerek sorularını yanıtladı. Katılımcılardan bir gencin, mevcut İBB yönetiminin alınan karara rağmen ulaşım konusunda uygulamadığı yüzde 40 indirim hakkında sorduğu soruya Kurum, “Bizde verilen sözler namustur. Bu yüzden, verdiğimiz sözü yerine getirmek için çaba göstereceğiz ve toplu ulaşımda yapılacak yüzde 40’lık indirim kararını 1 Nisan’da uygulayacağız” şeklinde yanıt verdi.

Cumhur İttifakı’nın İBB Başkan Adayı olan Murat Kurum, Beyoğlu Gençlik Merkezi’nde gençlerle buluştu. Kurum, tek tek gençlerle el sıkışarak sohbet etti ve gençlerin gündeme dair sorularını yanıtladı. Genç bir kızın daveti üzerine Kurum, Yeşilay’a üye olarak form doldurdu. Etkinlikte gençlerin çaldığı müzik eşliğinde Yemen ve Çanakkale türküsüne eşlik eden Kurum, ardından şehitlerimizi anarak gençlerle birlikte Fatiha suresini okudu. Narmanlı Hanı’nı da ziyaret eden Kurum, han içerisindeki kafelerde vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

“Yüzde 40’lık indirim kararını 1 Nisan’da uygulayacağız”

Kurum, mevcut İBB yönetiminin, mecliste alınan karara rağmen ulaşım konusunda uygulamadığı yüzde 40 indirim konusuyla ilgili bir soruya “Gençlerimiz bu şehrin bir parçasıdır. Biz verdiğimiz sözleri tutmak zorundayız. Söz vermek bizim için namustur. Bu sebeple ağzımızdan çıkan sözü tutmak için çaba göstereceğiz ve toplu ulaşımda yapılacak yüzde 40’lık indirim kararını 1 Nisan’da uygulayacağız” şeklinde cevap verdi.

CHP Pamukkale İlçe Başkanı Coşkun, Hrant Dink’i unutmadı

Sıradaki haber:

CHP Pamukkale İlçe Başkanı Coşkun, Hrant Dink’i unutmadı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.