h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Hamza Dağ İzmir’de coşkulu bir mesaj veriyor: “İzmir olarak başarabileceğimize inanıyoruz”

Hamza Dağ İzmir’de coşkulu bir mesaj veriyor: “İzmir olarak başarabileceğimize inanıyoruz”

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, İzmir'e dönerek Adnan Menderes Havaalanı'nda karşılandı. Dağ, partililere hitaben yaptığı konuşmada, İzmir'in ihtiyaçlarına dikkat çekerek, yeni bir yola çıktıklarını ve şehri daha yaşanabilir hale getirmek için çalışacaklarını söyledi. Ayrıca, CHP'li belediyelerin projelerinin hızlanmasında da emeklerinin olduğunu ifade etti. Dağ, İzmir'i akıllı ve modern bir şehir yapacaklarını belirterek, altyapı sorununu çözeceklerini, trafik sorununu ortadan kaldıracaklarını ve İzmirlilerin daha konforlu bir yaşam süreceğini vurguladı. İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı ve İzmir Milletvekili Eyüp Kadir İnan da Dağ'a desteklerini açıkladılar.

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, İzmir Adnan Menderes Havaalanı’nda büyük bir kalabalık tarafından karşılandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı adaylar arasında yer alan Dağ, uçakla İzmir’e dönüş yaparak havaalanında coşkulu bir şekilde karşılandı. Partililerin ve İzmir Milletvekillerinin yanı sıra davul ve zurna eşliğinde karşılanan Dağ’a yoğun ilgi gösterildi.

Havaalanında gerçekleştirilen mitingde konuşan Hamza Dağ, “Cumhurbaşkanımızın takdirleriyle bugün yeni bir yola çıkıyoruz. İzmir’in ihtiyaçlarına, gençlerimizin meselelerine, esnafımızın beklentilerine, sanayicilerimizin isteklerine vakıfız. Bu şehirde yaşayan öğrencilerimizin eziyet çekmeden yaşayabilmesini istiyoruz. Gençlerimizin mezun olduktan sonra iş bulabilmeleri için İzmir’den ayrılmasına son vermek istiyoruz. Konak, Karşıyaka ve Bornova gibi ilçelerde yaşayan insanlarımızın sorunlarına çözüm bulmak istiyoruz. İzmirli tüm vatandaşlarımızın daha iyi bir hayat sürdürebilmeleri için çalışacağız” şeklinde konuştu.

Ayrıca konuşmasında CHP’li belediyelerin projelerinin hızlanmasında da emeklerinin olduğunu belirten Dağ, İzmir’i daha akıllı ve modern bir şehir haline getireceklerini vurguladı. Altyapı sorununu çözeceklerini, deprem riskine karşı önlemler alacaklarını, trafik sorununu ortadan kaldıracaklarını ve İzmir’i metro ağlarıyla donatacaklarını dile getirdi. Ayrıca İzmir’in yağmur sel değil, bereket getiren bir şehir olmasını hedeflediklerini söyledi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı ise konuşmasında, partinin İzmir’e çıkan her yolu aydınlattığını söyledi. İzmir’in son yıllarda gereken ilgiyi ve hizmeti alamadığını vurgulayan Saygılı, Hamza Dağ ile birlikte İzmir’in yüzünü güldüreceklerini söyledi.

İzmir Milletvekili Eyüp Kadir İnan ise konuşmasında Hamza Dağ’ın İzmir halkının derdini dinleyen biri olduğunu belirtti. İzmir için kolları sıvama vaktinin geldiğini söyleyen İnan, tüm İzmirlilerin desteğiyle Hamza Dağ’ın İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olacağını ifade etti.

Malatya’da büyükşehir adayı Sami Er’e coşkulu bir karşılama yapıldı

Sıradaki haber:

Malatya’da büyükşehir adayı Sami Er’e coşkulu bir karşılama yapıldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.