h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Hakan Tütüncü, AK Parti tarafından Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak belirlendi

Hakan Tütüncü, AK Parti tarafından Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak belirlendi

AK Parti'nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı, üç dönemdir Kepez Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Hakan Tütüncü oldu. Tütüncü, sosyal medya hesabından anne ve babasının olduğu bir fotoğraf paylaşarak adaylık sürecine başladığını duyurdu.

AK Parti’nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı, üç dönemdir Kepez Belediye Başkanlığı görevini yürüten Hakan Tütüncü olarak belirlendi.

AK Parti, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayını açıkladı. Hakan Tütüncü, 2009 Yerel seçimlerinde AK Parti’den Kepez Belediye Başkanı seçilmiş ve bu görevi üç dönem boyunca sürdürmüştür. 2024 Yerel seçimlerinde ise AK Parti’nin adayı olarak Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yarışacak.

Tütüncü, sosyal medya hesabından annesi ve babasının fotoğrafıyla birlikte bir paylaşımda bulundu ve “Anneciğimin ve babacığımın günlük dualarını almak için buradayım. Artık Ankara’nın zamanı geldiğine göre onlara iyi geceler, bize ise hayırlı yolculuklar” ifadelerine yer verdi.

Plan ve Bütçe Komisyonu, toplantı düzenledi

Sıradaki haber:

Plan ve Bütçe Komisyonu, toplantı düzenledi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.