h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Gürgenpınarı Mahallesi, halkın buluştuğu noktalardan biri haline geldi.

Gürgenpınarı Mahallesi, halkın buluştuğu noktalardan biri haline geldi.

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Halk Buluşmaları programı kapsamında Gürgenpınarı Mahallesi'ne ziyaret gerçekleştirdi. Yoğun ilgi gören ziyarette Başkan Fırıncıoğlu, vatandaşların sorunlarını dinledi ve ilgili birimlere iletti. Ayrıca, yapılan ve devam eden hizmetler hakkında bilgi veren Başkan Fırıncıoğlu, halka misafirperverlikleri için teşekkür etti.

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Halk Buluşmaları programı kapsamında Gürgenpınarı Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaret büyük ilgi gördü ve Başkan Fırıncıoğlu, vatandaşların sorunlarını dinledi.
Halk Buluşmaları etkinliği ile mahalle mahalle dolaşan Başkan Fırıncıoğlu’nun bu kez durağı Gürgenpınarı Mahallesi oldu. Başkan Fırıncıoğlu, mahalle sakinleriyle buluşarak, vatandaşların öneri, talep ve şikayetlerini dinledi ve ilgili departmanlara ileterek çözüm sürecini başlattı. Sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmetlerine devam edeceklerini belirten Fırıncıoğlu, mahalle sakinlerine misafirperverlikleri için teşekkür etti.
Ayrıca, yapılan ve devam eden hizmetler hakkında bilgi veren Fırıncıoğlu, “Biz her zaman vatandaşlarımızın yanında olduk ve olmaya da devam ediyoruz. İletilen talep, şikayet ve önerileri dinleyip sorunların çözümü için gerekenleri yapmaktayız. Bu kapsamda halk buluşmalarımızda da öneri ve talepleri ilgili birimlere iletiyoruz. Son olarak Gürgenpınarı Mahallemizi ziyaret ettik. Mahalle sakinlerimize gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” dedi.

ABD, Husileri terör örgütü olarak yeniden listeye alarak sürpriz bir adım attı

Sıradaki haber:

ABD, Husileri terör örgütü olarak yeniden listeye alarak sürpriz bir adım attı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.