h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Güney: “Bir dalga hareketi yaklaşıyor”

Güney: “Bir dalga hareketi yaklaşıyor”

Yeniden Refah Partisi (YRP) Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney, parti binasında basın açıklaması yaparak projelerinden bahsetti. Güney, hızlı tren projesi ve çiftçilere destek gibi konular üzerinde durdu. Yeniden Refah'ın ortaya çıkışıyla hesapların alt üst olduğunu belirten Güney, seçimlerde yüzde 37-38 oy oranı hedeflediklerini ve bir dalga olduğunu söyledi.

Yeniden Refah Partisi (YRP) Samsun Büyükşehir Belediyesi (SBB) Başkan Adayı Adem Güney, Yeniden Refah hareketiyle birlikte bazı hesapların alt üst olduğunu ve müthiş bir ilgi olduğunu belirtti. YRP Samsun İl Başkanı İbrahim Yaşar ile birlikte parti binasında düzenlediği basın açıklamasında, Güney belediye başkanı seçilmesi durumunda gerçekleştirmek istediği projeler hakkında konuştu. Güney, “Samsun’un muazzam bir potansiyeli var. Lojistik altyapısıyla dikkat çekiyor. İl başkanlığım döneminde en çok üzerinde durduğum konu, Karadeniz’i İç Anadolu’ya bağlayacak olan hızlı tren projesiydi. Bu hedeflere ulaşmak için çalışacağım. Kaynak sıkıntısıyla karşılaşmayacağımı düşünüyorum. Kaçak su kullanımını engelleyerek yeterli kaynağa sahip olacağımızı düşünüyorum. 3-4 senedir çiftçilikle uğraşan birisi olarak çiftçilerin yaşadığı sorunları birebir biliyorum. Halka hizmet Allah’a hizmettir anlayışıyla yola çıktık. Samsun’un tüm ilçelerinde adaylarımız bulunuyor ve kendimize güveniyoruz. Yeniden Refah hareketinin ortaya çıkmasıyla hesaplar karıştı. Eskisi gibi rahat olamayacaklarını anladılar. Yüzde 37-38 oy oranıyla seçimi kazanacağımıza inanıyorum. Bir dalga geliyor ve büyük bir ilgi var” dedi.

Dışişleri Bakanlığına göre, İsrail’in işgali Gazze’deki felaketin gerçek nedenidir

Sıradaki haber:

Dışişleri Bakanlığına göre, İsrail’in işgali Gazze’deki felaketin gerçek nedenidir

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.