h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Güney: “Alım garantili Tarım A.Ş.’yi kuracağız”

Güney: “Alım garantili Tarım A.Ş.’yi kuracağız”

Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney, göreve geldiklerinde Tarım A.Ş.'yi kuracaklarını ve alım garantili üretim modeline geçeceklerini açıkladı. Güney, ahlaklı ve şeffaf bir yönetim anlayışıyla hareket edeceklerini vurgulayarak, halkın rahat, huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşamasını sağlayacak adımlar atacaklarını belirtti. Samsun'un emekli şehri haline gelmesini engellemek için üretimle mücadele edeceklerini ifade eden Güney, Tarım A.Ş. şirketini kurarak alım garantili üretim yapacaklarını söyledi.

Yeniden Refah Partisi (YRP) Samsun Büyükşehir Belediye (SBB) Başkan Adayı Av. Adem Güney, seçildikleri takdirde Tarım A.Ş. adlı yeni bir şirket kuracaklarını ve “alım garantili üretim” modeline geçeceklerini duyurdu.

YRP’nin adayı olan Adem Güney, seçim kampanyası çerçevesinde Samsun’da ziyaretlerine devam ederek projelerini tanıtmaktadır. Güney, Türkiye’de “Milli Görüş” anlayışını belediyecilik alanında hakim kılmak istediklerini belirtti.

Şeffaf bir yönetim anlayışını vurgulayan Adem Güney, “Göreve geldiğimizde, ahlaklı belediyeciliği Samsun’da yaygınlaştıracağız. Ahlaklı belediyecilik, ‘Milli Görüş’ belediyeciliğidir. Cumhurbaşkanı’mız 1994 yılında bu anlayışı İstanbul’da göstererek başarılı bir belediyecilik örneği sergilemiştir. Bu anlayışın temelinde ne vardır? Milletimize yalan söylemeyeceğiz. Yönetimimiz şeffaf olacak ve kaynakların israf edilmesine izin vermeyeceğiz. Kamu malını çalmayacağız, çalanlara fırsat vermeyeceğiz. Rüşvetin kökünü kazıyacağız. Ahlaklı belediyecilik dediğimiz budur. Samsun halkının rahat, huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşamasını sağlamak için adımlar atacağız.” şeklinde konuştu.

“Alım garantili Tarım A.Ş. şirketi kuracağız”

Samsun’un emekli kenti olma yolunda ilerlediğini ve bu durumu üretim ile engelleyebileceklerini söyleyen Güney, “Göreve gelir gelmez toplu ulaşım sorununa çözüm bulacağız. Otobüs hatlarını artıracağız. Özellikle sabah ve akşam saatlerinde tramvay ve otobüs sefer sayılarını artırmayı hedefliyoruz. Yoğun trafik saatlerinde toplu taşımayı düzenli bir hale getireceğiz. Ayrıca trafik yoğunluğunu azaltmak için Doğu ve Batı Çevre Yolları’nın tamamlanmasını sağlayacağız. Bu iki çevre yolunu tamamladığımızda trafik yüzde 40 oranında azalıyor. Batıdan ve doğudan gelen trafiği şehir dışına yönlendirdiğimizde merkezdeki trafik sorununu çözeceğiz. Ayrıca Samsun, emeklilerin akınına uğruyor. İstihdamı artırmak için üretimi teşvik edecek faaliyetlerde bulunmamız gerekiyor. Samsun tarım şehridir. İki önemli ovaya sahiptir ve tarımsal geliri artırmak için Tarım A.Ş. adlı bir şirket kurarak üreticilerimizi alım garantili üretime yönlendireceğiz. Bu modelde, köylülerimizin şehir dışına inmeden kendi bölgelerinde üretim yapmasına olanak tanıyacak ve uzun vadeli finansman modeliyle teknik, mühendislik ve altyapı hizmetlerini sağlayacağız.” şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Özgür Efendilik Açıklaması: “Vesayetten Kurtararak Özgürleştireceğiz”

Sıradaki haber:

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Özgür Efendilik Açıklaması: “Vesayetten Kurtararak Özgürleştireceğiz”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.