h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Fırıncıoğlu, oto galericilerle buluştu ve yeni bir adım attı

Fırıncıoğlu, oto galericilerle buluştu ve yeni bir adım attı

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, oto galeri esnafıyla bir araya gelerek Bartın Oto Galericiler Sitesi'ndeki üstyapı çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Başkan Fırıncıoğlu, galeri esnafını modern bir alanda bir araya getirecek olan projenin son aşamasında olunduğunu söyledi. Ayrıca yapılan altyapı çalışmaları da değerlendirildi. Başkan Fırıncıoğlu, tüm galerici esnafına projenin şehre hayırlı olması dileğinde bulundu.

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, oto galericileriyle buluştu. Bartın Oto Galericiler Sitesi’nde gerçekleşen toplantıda, Başkan Fırıncıoğlu, siteye devam eden üstyapı çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Ayrıca, yapılan altyapı çalışmalarını da değerlendiren Başkan Fırıncıoğlu, proje kapsamında Bartın’daki tüm otomobil galerilerini modern ve ferah bir alanda bir araya getirme hedefinin önemini vurguladı. Toplantının ardından Başkan Fırıncıoğlu, katılımcı oto galerici esnafa teşekkür etti ve projenin şehre hayırlı olmasını temenni etti.

Gürgenpınarı Mahallesi, halkın buluştuğu noktalardan biri haline geldi.

Sıradaki haber:

Gürgenpınarı Mahallesi, halkın buluştuğu noktalardan biri haline geldi.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.