h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Emrah Özdemir, Niğde Belediye Başkan adayı olarak AK Parti’ye seçildi

Emrah Özdemir, Niğde Belediye Başkan adayı olarak AK Parti’ye seçildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Niğde Belediye Başkan Adayı olarak mevcut başkan Emrah Özdemir'i açıkladı. Emrah Özdemir, Niğde'de doğmuş, Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği mezunu ve AK Parti tarafından görevlendirilen bir isimdir. Daha önce AK Parti İl Başkan Yardımcılığı ve AK Parti Niğde İl Başkanlığı gibi görevlerde bulunan Özdemir, aynı zamanda aile şirketinin de yönetim kurulu başkanlığını yapmaktadır. Özdemir, 31 Mart 2019'da yapılan yerel seçimlerde Niğde Belediye Başkanı olarak seçilmiştir.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Niğde Belediye Başkan Adayı’nın mevcut başkan Emrah Özdemir olduğunu duyurdu. AK Parti ATO Kongre Merkezi’nde yapılan Aday Tanıtım Toplantısı’nda, Niğde Belediye Başkan Adayı olarak Emrah Özdemir’in adı açıklandı.

Emrah Özdemir, 1980 yılında Niğde’de doğmuştur ve Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. Vatani görevini İskenderun’da tamamlayan Özdemir, 2011 yılında AK Parti İl Başkan Yardımcısı olarak görev yapmış ve 2013-2017 yılları arasında AK Parti Niğde İl Başkanı olarak görev almıştır. Aynı zamanda İnşaat Mühendisleri Odası Başkan Yardımcısı ve Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı olarak da görev yapmış olan Özdemir, aile şirketinin yönetim kurulu başkanlığını da sürdürmektedir. Emrah Özdemir, 31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimlerde Niğde Belediye Başkanı olarak seçilmiştir. Ayrıca İngilizce bilen Özdemir, evli ve iki çocuk babasıdır.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: “AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok.”

Sıradaki haber:

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: “AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok.”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.