h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Emine Erdoğan, Türkiye’nin ilk uzay yolculuğunu yapacak olan Alper Gezeravcı’ya başarılar diliyor.

Emine Erdoğan, Türkiye’nin ilk uzay yolculuğunu yapacak olan Alper Gezeravcı’ya başarılar diliyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Türkiye'nin ilk uzay yolcusu Alper Gezeravcı'yı tebrik ederek, Uluslararası Uzay İstasyonu'nda yapacağı çalışmalarda başarılar diledi. Emine Erdoğan, Alper Gezeravcı'nın Türkiye'nin ilk uzay yolculuğunu gerçekleştireceği Milli Uzay Programı'nda icra edeceği çalışmalarda başarılar diledi. Bu tarihi yolculuğun Türkiye'nin gururu ve mutluluğu olduğunu belirten Emine Erdoğan, herkese teşekkür etti.

Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Türkiye’nin ilk uzay yolcusu Alper Gezeravcı’yı tebrik ederek Uluslararası Uzay İstasyonu’ndaki çalışmalarında başarılar diledi. Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Milli Uzay Programı kapsamında Türkiye’nin ilk uzay yolculuğunu gerçekleştirecek olan Alper Gezeravcı’yı gönülden tebrik ederek, Uluslararası Uzay İstasyonu’ndaki çalışmalarında başarılar diledi. Emine Erdoğan, “Al bayrağımızı ufkun ötesinde dalgalandıracak olmak, hayali kurulan bir hedefe daha ulaşmak, hepimiz için büyük bir gurur ve mutluluk. Bu tarihi yolculuğun Türkiye Yüzyılı vizyonu çerçevesinde birçok ilki beraberinde getireceğine inanıyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Keçiören Belediyesi, önüne platform kurulumu yapılacak

Sıradaki haber:

Keçiören Belediyesi, önüne platform kurulumu yapılacak

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.