h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • “Efsane Vali Yazıcıoğlu’nun oğlunun ‘Babamdan aldığımız miras’ adlı klibi”

“Efsane Vali Yazıcıoğlu’nun oğlunun ‘Babamdan aldığımız miras’ adlı klibi”

Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, eski vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu olarak MHP'nin Tokat Belediye Başkan Adayı oldu. Sosyal medya hesaplarında "Biz babadan böyle gördük" şarkısıyla paylaştığı klip, binlerce kişi tarafından beğenildi. Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut ile birlikte seçim çalışmalarına başladı ve halkla buluşarak sohbet etti. Vatandaşlar, Mehmet Kemal Yazıcıoğlu'na büyük ilgi gösterdi ve babası Recep Yazıcıoğlu'na benzettiler. Klipteki "Biz babadan böyle gördük" sözleriyle paylaşılan video, kısa sürede çok sayıda beğeni aldı.

“MHP’nin Tokat Belediye Başkan Adayı, Tokat’ın eski valilerinden ‘Efsane Vali’ Recep Yazıcıoğlu’nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu oldu. Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, babasının izinden giderek seçim kampanyasına başladı ve MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut ile birlikte Tokat sokaklarında vatandaşlarla sohbet etti. Bu ziyaretleri “Biz babadan böyle gördük” şarkısı eşliğinde kısa bir video klip ile sosyal medyada paylaşan Yazıcıoğlu’nun büyük ilgi gördüğü görüldü. Klipte, vatandaşlar Recep Yazıcıoğlu’nun yaptıklarını ve sahip olduğu değerleri övdü. Bir vatandaş ise Mehmet Kemal Yazıcıoğlu’nun babasıyla benzerliklerini vurguladı.
“Biz babadan böyle gördük” şarkısıyla paylaşılan video klip kısa sürede binlerce kişi tarafından beğenildi.”

Bakan Tunç, Mersin’deki kaza ile ilgili soruşturmanın başlatıldığını duyurdu

Sıradaki haber:

Bakan Tunç, Mersin’deki kaza ile ilgili soruşturmanın başlatıldığını duyurdu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.