h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Davut Güloğlu, Karadenizli kimliğiyle Düzce Belediye Başkanlığı için adaylık başvurusunda bulundu

Davut Güloğlu, Karadenizli kimliğiyle Düzce Belediye Başkanlığı için adaylık başvurusunda bulundu

Yeniden Refah Partisi, Düzce Belediye Başkan adayını tanıttı. Karadenizli sanatçı Davut Güloğlu, Genel Başkan Fatih Erbakan'ın da katıldığı bir törenle adaylığını duyurdu. Güloğlu konuşmasında Düzce halkıyla birlikte olacaklarını ve halkın isteklerini dikkate alacaklarını vurguladı. Düzce'deki parti üye sayısının arttığını belirten Fatih Erbakan, başarılı çalışmalara imza atan il teşkilatına teşekkür etti.

Yeniden Refah Partisi’nin Düzce Belediye Başkan Adayı olarak ünlü Karadenizli sanatçı Davut Güloğlu’nun seçilmesi, Genel Başkan Fatih Erbakan’ın katılımıyla gerçekleştirilen aday tanıtım töreniyle duyuruldu. Davut Güloğlu, KYK Konferans salonunda gerçekleşen programa katılarak Düzce halkıyla bir araya geldi ve Düzce için birlikte çalışacaklarını vurguladı. Düzce Belediye Başkan adayları da programda tanıtıldı ve Genel Başkan Fatih Erbakan da sahnede adaylarla selamlaşarak desteklerini gösterdi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Düzce teşkilatının başarılı çalışmalarını dile getirerek üye sayılarının arttığını belirtti. Düzce halkı arasında favori parti haline gelmelerinin, Davut Güloğlu gibi milli görüşü benimseyen, Karadenizli bir sanatçının belediye başkan adayı olmasıyla gerçekleştiğini ifade etti. Fatih Erbakan, bu başarının sağlanmasında en büyük payın il teşkilatına ve ilçe başkanlarına ait olduğunu ifade ederek teşekkürlerini iletti.

Hamas, yeni bir esir takası için onay verdiğini duyurdu. Yeni takas, yeşil ışık aldı.

Sıradaki haber:

Hamas, yeni bir esir takası için onay verdiğini duyurdu. Yeni takas, yeşil ışık aldı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.