h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun: “Filistin’de son yılların en büyük zulmü ve vahşeti yaşanıyor”

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun: “Filistin’de son yılların en büyük zulmü ve vahşeti yaşanıyor”

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İsrail'in hukuksuz saldırıları ve Filistin'e yönelik zulmüne dikkat çekerek, bir soykırım yaşandığını belirtti. Altun, İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen TRT Akademi'nin tanıtım programında, medyada yer alan dezenformasyonun toplumsal ilişkileri olumsuz etkilediğini ve hakikat mücadelesinin önemine değindi. Ayrıca, İsrail'in Gazze'ye yönelik sürdürdüğü zulme dikkat çekerek, uluslararası medya kuruluşlarının bunu kamufle etmek için ikiyüzlü davrandığını vurguladı. Altun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mazlum halkların sesi olması ve adil bir dünya mücadelesinde yer alması gerektiğini ifade etti.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarını kınayarak, “Filistin’de son yılların en büyük zulmü ve vahşeti yaşanıyor. İnsanlık dışı bir soykırım gerçekleşiyor, halk haksız şekilde yerinden edilmeye ve çeşitli ayrımcılıklara maruz kalıyor.” şeklinde konuştu. Altun, İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen TRT Akademi tanıtım programına katılarak, Türkiye’nin güçlü bir geleceğe doğru ilerleme çabası içerisinde olduğunu vurguladı. Ayrıca, İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarının durdurulması gerektiğini söyledi. Medya alanında dezenformasyonun toplumsal ilişkileri şekillendirdiğini belirten Altun, İsrail’in Gazze’de gerçekleştirdiği soykırımı meşrulaştırmak için medya kuruluşlarını kullandığını ifade etti. Altun, Türkiye’nin daha adil bir dünya mümkün sloganıyla Filistin ve diğer mağdur halkların sesi olduğunu ve doğru bilgiye ulaşmanın önemini vurguladı.

ABD, İran ile çatışma arayışında olmadığını belirtti

Sıradaki haber:

ABD, İran ile çatışma arayışında olmadığını belirtti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.