h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Türkiye, geleceğe emin ve kararlı adımlarla ilerlemeye devam ediyor”

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Türkiye, geleceğe emin ve kararlı adımlarla ilerlemeye devam ediyor”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Hava Yolları'nın 2023 yılındaki rakamlara göre Türkiye ekonomisine 56 milyar dolarlık katkı sağladığını ve 16 milyar dolarlık hizmet ihracatıyla lider konumunu güçlendirdiğini açıkladı. Erdoğan, THY'nin başarılarını takdirle karşıladığını belirtti ve 350 uçaklık siparişin gelecek vizyonlarının bir yansıması olduğunu ifade etti. Türk Hava Yolları'nın dünyanın en fazla ülkesine uçan havayolu olması ve Türkiye'nin en değerli markalarından biri olması da vurgulandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türk Hava Yolları, 2023 yılında ülke ekonomisine 56 milyar dolarlık katkı sağladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Zirvesi için bir video mesaj yayımladı. Erdoğan, konuşmasında Türk Hava Yolları’nın ülke ekonomisine olan önemine vurgu yaparak, 2023 yılında 56 milyar dolarlık bir katkı sağladığını belirtti. Ayrıca, THY’nin hizmet ihracatıyla da liderliğini perçinlediğini dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, video mesajında Türk Hava Yolları’nın uluslararası alanda da büyük bir başarı elde ettiğini ifade etti. THY’nin dünyanın en fazla ülkesine uçan hava yolu olduğunu söyleyen Erdoğan, Türkiye’nin en değerli markası olan THY’nin ekonomiye katkılarıyla da ön plana çıktığını vurguladı. Ayrıca, Türk Hava Yolları’nın Antalya turizmine önemli bir ivme kazandırdığını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk Hava Yolları’nın elde ettiği başarıları takdirle karşıladığını ve çalışanlarını tebrik ettiğini ifade etti. Geçtiğimiz yıl duyurulan 350 uçaklık siparişin de gelecek vizyonun bir yansıması olduğunu belirten Erdoğan, Türk Hava Yolları ailesini gökyüzünde daha yükseklere çıkmak için çalışmalarını sürdürmeleri konusunda destekledi.

Kaynak: Vakit.com.tr

MHP’li Belediye Başkan Adayı Pehlivan, sadece 24 saat içinde neredeyse 100 bin kişiye ulaştı.

Sıradaki haber:

MHP’li Belediye Başkan Adayı Pehlivan, sadece 24 saat içinde neredeyse 100 bin kişiye ulaştı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.