h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, aday tanıtım etkinliğine canlı bağlantı yaparak katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, aday tanıtım etkinliğine canlı bağlantı yaparak katıldı

AK Parti'nin Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Yusuf Alemdar, yoğun katılımın olduğu bir törenle tanıtıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan telefonla bağlanarak, 31 Mart'ta Sakarya'da farklı bir yürüyüş gerçekleştireceklerini belirtti. Alemdar ise, Sakarya'da hizmet belediyeciliğini sürdürme sözü verdi ve bütün alanlarda halkın yanında olacağını ifade etti.

AK Parti’nin Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Yusuf Alemdar, coşkulu bir karşılama ile şehre döndü. Aday tanıtım töreninde telefonla bağlantı kurulan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “31 Mart’ta Sakarya’da farklı bir yürüyüş gerçekleştireceğiz” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın desteklediği Sakarya Büyükşehir Belediyesi adayı Yusuf Alemdar, binlerce vatandaşın katıldığı bir törenle AK Parti il binasında coşkuyla karşılandı. Meşaleler yakılarak sloganlar atılan törende, vatandaşların yoğun ilgisi üzerine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı telefonla aradı.

“31 Mart’ta Sakarya’da farklı bir yürüyüş gerçekleştireceğiz”

Telefonla canlı bağlantıyla törene katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Sakarya halkını bu anlamlı gecede en içten duygularla selamlıyorum ve Yusuf Alemdar’ı size emanet ediyorum. İnanıyorum ki 31 Mart akşamında Sakarya’da farklı bir gün yaşayacağız. Bugüne kadar yaptığı hizmetler nedeniyle belediye başkanımızı da en içten duygularla tebrik ediyorum ve selamlıyorum. Sakarya’nın bizim için özel bir yeri var. Sakarya saf bir Anadolu kenti, biz Allah yolunun divaneleri olarak bu yolda yürüyoruz, Sakarya’da çok farklı bir yürüyüş gerçekleştireceğiz. Aynı zamanda Cumhur İttifakı olarak da Sakarya’dan farklı bir ses çıkaracağız. Aramızda ayrım olmayacak, el ele vereceğiz ve tüm ilçelerimizi Cumhur İttifakı çatısı altında birleştireceğiz. Şu anda İstanbul’dan sizlere sesleniyorum. İstanbul ile ilgili çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve Ekrem Yüce kardeşimize şahsım ve parti adına teşekkürlerimi iletiyorum. Artık Yusuf Alemdar ve Ekrem Yüce kardeşimiz el ele bu yolda devam edecekler. Kimseye fırsat vermeksizin birliğimizi koruyacağız. Sizlere İstanbul’dan, İl Başkanımız, adayımız Murat Kurum Bey ve Esenler Belediye Başkanımız Tevfik Göksu Bey adına en içten selamlarımı iletiyorum. Rabbim yardımcımız olsun” dedi.

“Her alanda yanınızda olacağımın sözünü veriyorum”

Aday tanıtım töreninde konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, “Bu coşkuyu ve heyecanı gördükçe, Sakarya’da seçimler ne kadar bitse de durmadan dinlenmeden, gece gündüz en yüksek oyu alıp Türkiye’deki hizmet belediyeciliğini, insan merkezli, adil ve eşit bir belediyeciliği sürdürmek için elimden geleni yapacağım. Sakarya’ya hizmet etmek için buradayım. Size güvenip bu görevi bana veren herkese minnettarım. Kaybeden yok, kazanan yok, hep birlikte olduğumuz bir yolculuğa başlıyoruz. Bayrak yarışı var ve hep birlikte daha iyisini başarmak için yarışıyoruz. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak her zaman sizinle olacak, gece gündüz çalışacak ve Sakarya’ya olan bağlılığımı her alanda size göstereceğimin sözünü veriyorum” şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karabük’e gençlik aşısı ile destek verdi!

Sıradaki haber:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karabük’e gençlik aşısı ile destek verdi!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.