h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Cumhur İttifakı’nın Kars Belediye Başkanı Adayı Ötüken Senger

Cumhur İttifakı’nın Kars Belediye Başkanı Adayı Ötüken Senger

Kars Belediye Başkan adayı olarak Prof. Dr. Ötüken Senger'in seçildiği bildirildi. 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimlerde, Cumhur İttifakı AK Parti ve MHP'nin desteklediği Senger, Kars halkının oylarına talip olacak. Senger, Kafkas Üniversitesi'nde çeşitli görevlerde bulunmuş ve alanıyla ilgili yayımlanmış kitapları ve bilimsel makaleleri bulunmaktadır. Ayrıca akademik anlamda İngilizce bilgisine sahip olan Senger, evlidir.

Cumhur İttifakının Kars Belediye Başkan adayı olarak belirlenen Prof. Dr. Ötüken Senger, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde görev yapacak.

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan mahalli idareler seçimlerinde Kars’ta, AK Parti ve MHP’nin oluşturduğu “Cumhur İttifakı” tarafından desteklenen belediye başkan adayı Prof. Dr. Ötüken Senger oldu.

Prof. Dr. Ötüken Senger, Kafkas Üniversitesi’nde Senato Üyeliği, Bilimsel Araştırma Projeleri Üst Kurul Üyeliği, Ehlibeyt Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yönetim Kurulu Üyeliği ve Fakülte Kurulu Üyeliği gibi görevlerde bulunmuştur. Ayrıca, ulusal ve uluslararası yayınevlerinde yayımlanan 6 adet kitabı, 40’a yakın bilimsel makalesi ve 100’e yakın bilimsel atıfı mevcuttur. İngilizce dilini iyi derecede bilen Prof. Dr. Ötüken Senger, evli olan bir akademisyendir.

MHP, Elazığ, Isparta ve Kars ile birlikte 52 ilçenin daha belediye başkan adaylarını açıkladı.

Sıradaki haber:

MHP, Elazığ, Isparta ve Kars ile birlikte 52 ilçenin daha belediye başkan adaylarını açıkladı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.