h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Cumhur İttifakı, Bursa’da hedefe odaklandı

Cumhur İttifakı, Bursa’da hedefe odaklandı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bursa İl Başkanlığı, Cumhur İttifakı paydaşlarını bir araya getiren bir teşkilat buluşması düzenledi. Buluşmada, Bursa'da Cumhur İttifakı adaylarının kazanması için birlik ve beraberlik vurgulandı. MHP Bursa İl Başkanı Muhammet Tekin, buluşmada yaptığı konuşmada, sahaya çıkacaklarını ve 17 ilçede birlikte hareket ederek hayırlı sonuçlar alacaklarını belirtti. Cumhur İttifakı'nın skor ittifakı olmadığını söyleyen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa'da yapılan yatırımları anlatarak, 31 Mart'ta başarıya ulaşmayı hedeflediklerini ifade etti. MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman ise 31 Mart seçimlerinin ülke için önemli olduğunu vurgulayarak, Cumhur İttifakı'nın başarısına katkı koymaya devam edeceklerini belirtti.

Milliyetçi Hareket Partisi Bursa İl Başkanlığı tarafından düzenlenen teşkilat buluşması, Cumhur İttifakı’nın paydaşlarını bir araya getirdi. Bursa’da yapılacak olan yerel seçimlerde Cumhur İttifakı adaylarının Büyükşehir ve ilçe belediye başkanlıklarını kazanması için birlik ve beraberlik mesajları verildi. MHP Bursa İl Başkanı Muhammet Tekin, buluşmada yaptığı konuşmada, partinin sahaya çıkarak seçmenlerle bir araya geleceklerini ve Bursa’da kazanacaklarına inandığını ifade etti. AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan ise ittifakın önemine değinerek, sahada çalışmanın ve birlikte hareket etmenin önemini vurguladı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise yaptığı konuşmada, belediyenin son 6 yılda gerçekleştirdiği yatırımları anlattı. MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman ise Türkiye’nin iç ve dış tehlikelerle karşı karşıya olduğunu belirterek, cumhur ittifakının bu tehlikelere karşı birlikte mücadele ettiğini ifade etti. MHP Bursa Milletvekili Fevzi Zırhlıoğlu da milletin iradesiyle ortaya çıkan cumhur ittifakının, bu seçimlerde de başarıya ulaşacağına inandığını dile getirdi.

Kozan Ülkü Ocaklarında görev değişimi: Yeni dönem için kolları sıvadılar!

Sıradaki haber:

Kozan Ülkü Ocaklarında görev değişimi: Yeni dönem için kolları sıvadılar!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.