h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Çınar, endüstriyel bölgelerdeki faaliyetleri denetledi

Çınar, endüstriyel bölgelerdeki faaliyetleri denetledi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Topsöğüt mahallesinde yapılan Yeni Sanayi Sitesi çalışmalarını inceledi. 2023 depremlerinde zarar gören sanayi sitesi esnafları için modern ve konforlu bir alan inşa ediliyor. İlk etapta 714 işyeri teslim edilecek ve toplamda 2400 işyeri olacak. Malatya ve bölgenin ekonomisinin büyümesine ve istihdam imkanlarının artmasına katkı sağlayacak olan bu sanayi sitesi, yerel ekonomi ve üretim hacmini önemli ölçüde artıracaktır.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla başlatılan çalışmaları incelemek üzere Topsöğüt mahallesinde bulunan Yeni Sanayi Sitesi’nde bulunmuştur. 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerin ardından işyerlerini kaybeden sanayi sitesi esnafları için yeni bir sanayi alanı inşa edilmektedir. Yeni Sanayi Sitesi, modern ve konforlu alanlara sahip 2.400 işyerinden oluşacaktır. İlk etapta 714 işyerinin teslim edilmesi planlanmaktadır. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, bölge ekonomisinin büyümesine, istihdam imkanlarının artmasına ve sanayi altyapısının güçlenmesine önemli katkı sağlayacak olan bu projectin detaylarını yerinde inceleyerek bilgi almıştır. İnşaat çalışmaları hızla devam etmektedir ve en kısa zamanda işyerlerinin teslim edilmesi planlanmaktadır. Yeni Sanayi Sitesi’nin faaliyete geçmesiyle birlikte bölgedeki ticaret ve üretim hacmi artacak ve ekonomik gelişime katkı sağlanacaktır. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, esnafların daha rahat şartlarda ticaret yapmasını ve bölgenin ekonomik canlılığının artmasını hedeflediklerini belirtmiştir.

Azerbaycan Meclisi’nden Fransız Senatosu’na misilleme: “Tüm Fransız şirketleri Azerbaycan’dan çıkarılsın”

Sıradaki haber:

Azerbaycan Meclisi’nden Fransız Senatosu’na misilleme: “Tüm Fransız şirketleri Azerbaycan’dan çıkarılsın”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.