h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, MÜSİAD’ı ziyaret etti

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, MÜSİAD’ı ziyaret etti

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, MÜSİAD'ı ziyaret ederek, Genel Başkan Mahmut Asmalı'ya teşekkür etti. AK Parti İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'nin eşlik ettiği ziyarette Kurum, MÜSİAD yönetim kurulu üyeleriyle görüştü ve Asmalı'ya destekleri için minnettarlığını iletti.

Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’ni (MÜSİAD) ziyaret etti. Murat Kurum ve beraberindeki AK Parti İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, seçim kampanyalarını sürdürüyor. MÜSİAD’ın genel merkezine gelen Kurum, Genel Başkan Mahmut Asmalı tarafından kapıda karşılandı ve onunla el sıkıştı. Yönetim kurulu üyeleriyle de bir araya gelen Kurum, Asmalı’ya verdiği destek için teşekkür etti. Bu ziyaret, Kurum’un iş dünyasıyla olan yakın ilişkilerini ve Cumhur İttifakı’nın güçlü desteğini gösteriyor. Şimdi, İstanbul seçimleri yaklaşırken, Kurum ve ekibi kampanyalarını hızla sürdürmeye devam ediyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, MÜSİAD’ı ziyaret etti

Sıradaki haber:

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, MÜSİAD’ı ziyaret etti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.