h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Çerkezköy Belediye Başkanı Murat Kurum, Gazzeli Genç Ressamlar Sergisi’ni ziyaret etti

Çerkezköy Belediye Başkanı Murat Kurum, Gazzeli Genç Ressamlar Sergisi’ni ziyaret etti

Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Gazzeli Çocuk Ressamlar Sergisi'ni ziyaret etti. Sergide, çocukların resimlerinin yanı sıra oyuncak ve çanta gibi temsil eşyaları da sergilendi. Kurum, İstanbul'un birçok mazlumu kucaklayan bir şehir olduğunu belirterek, Gazze'deki çocuklara destek olmaya devam edeceklerini söyledi. Kurum, İstanbul'un güçlü olmasıyla yardım bekleyen kardeşlere her zaman uzanabileceklerini ifade etti ve Gazze'deki dramın son bulmasını temenni etti.

Cumhur İttifakı’nın İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Beyoğlu’nda düzenlenen Gazzeli Çocuk Ressamlar Sergisi’ni ziyaret etti. Sergide konuşan Kurum, “İstanbul güçlü olacak ki Filistin’in sesi olmaya, Gazze’nin yüreği olmaya devam edelim. Onları yalnız bırakmayacağız” dedi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, Beyoğlu Taksim Camii’nde öğlen namazını kıldıktan sonra İletişim Başkanlığı’nın organizasyonuyla gerçekleşen Gazzeli Çocuk Ressamlar Sergisi’ne katıldı. Sergide çocukların resimlerini inceleyen Kurum, gazetecilere yaptığı açıklamada, İstanbul’un sadece kendisini değil, tüm mazlum coğrafyayı kucakladığını ifade etti. Kurum, “İstanbul güçlü olacak ki orada yardım bekleyen kardeşlerimize her zaman elimizi uzatabilelim. Gazze’deki zulmü sona erdirmek için mücadele vereceğiz” şeklinde konuştu.

AK Parti İstanbul Milletvekili Tütüncü, Antalya’nın geleceğine yönelik iddialı açıklamalarda bulundu.

Sıradaki haber:

AK Parti İstanbul Milletvekili Tütüncü, Antalya’nın geleceğine yönelik iddialı açıklamalarda bulundu.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.